De Quiztroubadour boeken

Heeft u een (bedrijfs)feest of verjaardag en wilt u uw gasten avondvullend entertainment bieden? Dan is de Quiztroubadour iets voor u: livemuziek en pubquiz ineen! De Quiztroubadour zal voor u op maat een quiz maken. Dit kan een allround quiz zijn of over een specifiek onderwerp naar keuze (mits tijdig doorgegeven). Alle benodigdheden voor de quiz worden door De Quiztroubadour verzorgt, evenals de presentatie. De quiz kan voorafgaand aan de livemuziek worden gehouden of om en om. Zo bent u verzekerd van een leuk, avondvullend en interactief programma! Wilt u alleen livemuziek (met de mogelijkheid tot verzoeknummers) of alleen een quiz? Dan is dit ook zeker mogelijk.

Wilt u een online quiz afnemen? De Quiztroubadour verzorgt uw quiz op afstand via platform naar keuze: YouTube livestream of Zoom. De online variant zal zo’n 90 minuten duren.

Hoe werkt het? De antwoordformulieren zullen op de dag van de quiz te downloaden zijn vanaf een makkelijk toegankelijke site. Hiervoor hoeft u niet in te loggen en geen e-mailadres achter te laten. De teams kunnen per telefoon (1 per team) de teamnaam en goede antwoorden invullen en daarna verzenden via 1 druk op de knop. Prijzen voor de winnaars worden niet verzorgd door De Quiztroubadour.

Online quiztroubadour.jpg

Boekingen De Quiztroubadour

Wilt u De Quiztroubadour boeken voor uw feest of verjaardag ? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest . Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.