De Rode Orakel boeken

De Rode Orakel verrast uw gasten op een speelse manier. Ze nodig hen uit een voorwerp uit haar prachtig rode kostuum te halen, aan de hand waarvan zij orakelt over de verborgen boodschap die dit bijzondere voorwerp in zich heeft voor uw gast. De boodschap is altijd licht van toon, doorspekt met humor en to the point.

Haar jurk zit boordevol Disney-figuren, archetypische voorwerpen en klein speelgoed. Verrassend genoeg hebben ze altijd een bijzondere symbolische boodschap. Met haar liefdevolle, open benadering is De Rode Orakel een aanwinst op elk evenement, waar ruimte is voor walking acts. Ze wandelt rond, nodigt uit en prikkelt de zinnen met haar vrolijke en speelse benadering en laat uw gasten achter met een glimlach en verwondering. Deze act is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Voor uw kerst- of nieuwjaarsevenement past zij haar outfit aan voor de gelegenheid en wordt de hoed vervangen door een speelse kerstmuts. En kan er uit haar jurk tevens een bedrijfsboodschap of klein cadeautje worden getoverd. Mogelijkheden te over, informeer naar de mogelijkheden!