Bloom bestaat uit twee ervaren zangeressen en een veelzijdige DJ.

Het trio heeft een erg afwisselend repertoire. De twee zangeressen zingen de bekende dance classics, hedendaagse top 40, disco, funk, soul, maar ook latin, salsa en Nederlandstalige nummers. Door de veelzijdigheid is dit trio breed inzetbaar voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw bruiloft, bedrijfsfeest of festival.

Het trio Bloom is in 2011 bij elkaar gekomen. Ze wilde de mensen iets speciaal geven, vernieuwend en verrassend zijn. Na vele jaren ervaring is er aan het enthousiasme niks veranderd. Wel zijn ze vele ervaringen rijker en hierdoor kunnen zij goed inspelen op de muzikale omlijsting. Daarnaast willen ze graag meedenken met u en zullen ze vooraf al uw wensen en voorkeuren doorspreken. Met alle aspecten weet u zeker dat uw feestelijke gelegenheid vlekkeloos zal verlopen.

Dit leuke trio kan worden uitgebreid met andere live muzikanten, denk hier bijvoorbeeld aan een live gitarist, percussionist, trompettist, saxofonist of een derde zangeres.

Dit unieke gezelschap is zowel geschikt voor een swingend feest als voor achtergrondmuziek. Daarom is Bloom goed te boeken voor uw diner, receptie of ceremonie. Deze act is bij Evenses te huren voor uw evenement, bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.