< Terug naar overzicht

Dopebwoy boeken

Boek rapper Dopebwoy nu op uw evenement! Boeken kan nu bij Evenses.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Totaal geen rapper fan, maar een keer naar Dopebwoy zijn optreden geweest en het liedje Cartier blijft toch wel lekker hangen"
Madeleine Wiegel
4
"Dopebwoy is echt een must see artist op elk festival!"
Ruud Nestelaar
5
"Ik denk een van de meest getalenteerde rapper in Nederland"
Niek Blom
5
"Dopebwoy blijft een genot om naar te kijken."
Joyce van 't Hek
5

Dopebwoy boeken

Dopebwoy boeken 

 

Dopebwoy oftewel Jordan Jacott is geboren op 14 maart 1994. Dopebwoy komt oorspronkelijk uit Amsterdam Zuid-Oost waar hij daar met zijn vader, moeder en broer woonde. Op latere leeftijd verhuisde Dopebwoy naar Almere en voetbalde hij bij Buitenboys, Omniworld. Al gauw bevond hij een andere interesse en kwam zo in de muziekwereld terecht. Het ontstaan van Dopebwoy zijn muzikaliteit is vanwege de naschoolse activiteit 'Brassband'. Vanuit deze band begon Dopebwoy meer met muziek te maken.

 

Niet alleen was dit een van Dopebwoy zijn invloeden maar ook zijn vader zat in de muziekwereld, namelijk als DJ Flash. De vader leerde Dopebwoy alles en was dagelijks bezig met muziek en leerde hem alles wat hij zou moeten weten. Dopebwoy maakte genoeg beats maar miste toch een producent. Jordan beseft dat het opnemen van Engelstalige tracks niet zijn ding was en stapte over op Nederlands talig rap waar Dopebwoy nu nog steeds bekends om staat. Dopbewoy brak door in 2011 bij het grote publiek en bezorgde in 2012 de eerste videoclip featuring: Lexxxus, Donny Baby en Scotteboii genaamd ' Beatrix'. Aan de hand van dit nummer liet Dopebwoy echt zien dat hij kan rappen. Het was en is nog steeds een echt hit!

 

 

In hetzelfde jaar dropt Dopebwoy 'Zomer' voor Kempi, waar hij ook een verse op kreeg. Dopebwoy stond met dit nummer 2 weken lang op nummer 1 in de Juize.FM top 5. In 2013 begon Dopebwoy samen te werken met Jowy Rosé. Dopebwoy kreeg te maken met de label Streetknowledge. Hit na hit brengt Dopebwoy de afgelopen jaren uit met o.a.: 'Vertel me' met F1rstman, 'Bundem', 'That's life' met Yes-R, 'Late night sex' met SBMG en tot op heden de erg bekende 'Cartier' met Chivv en 3robi. 

 

Dopebwoy heeft momenteel getekend bij Avalon Music / Top Notch Music VOF, Universal Music, Avalon Music en heeft begin 2018 de hit 'Drip' uitgebracht in samenwerking met SFB en Leafs. 

 

Boekingen Dopebwoy
 

Wilt u Dopebwoy boeken voor uw feest, festival of evenement? Dopebwoy is in te huren voor uw bedrijfsfeest en verjaardag. Vul vrijblijvend het offerte formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid. 

Anderen bekeken ook

Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
sfb boeken evenement

SFB boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiesten

SFB boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiestenSFB, de Haagse hip hop formatie is nu te boeken voor een gegarandeerde knallende party2095,-Lees meer
Bokoesam boeken %7C Bij Evenses

Bokoesam boeken

Bekende Urban artiesten

Bokoesam boeken

Bekende Urban artiestenVrolijke Bokoesam nu ook als rapper op uw evenement! Boek Bokoesam bij Evenses2999,-Lees meer
Sef boeken Evenses

Sef boeken

Bekende Urban artiesten

Sef boeken

Bekende Urban artiestenSef, geen rapper maar een popartiest. Nu te boeken bij Evenses Entertainment! 2999,-Lees meer