• dotan-boeken-festival-evenement
dotan-boeken-festival-evenement
wZBWF Hko
KYxJAEWZpU
triRxUTMK

Dotan boeken

prijs op aanvraag
4,7 (3 Beoordelingen)

Over Dotan

Dotan boeken

Wilt u dit wereldberoemde, ongelooflijke talent boeken voor uw feest, festival, evenement of bedrijfsfeest? Dotan kunt u inhuren voor alle soorten feesten, overal komt zijn prachtige muziek tot zijn recht en zal u eindeloos kunnen genieten van zijn muziek. Zoekende naar inspiratie voor zijn album belandde hij in de woonkamer. Niet alleen zijn eigen woonkamer, de singer-songwriter bezocht ook verblijven van, voor hem, totale vreemdelingen. Het resultaat is "7 Layers", een magisch album van een ongelooflijk talent.

"Ik lijd aan plankenkoorts" geeft Dotan toe "en ik besloot dat de beste manier om hier overheen te komen was om mijn nieuwe liedjes in mensen hun woonkamers te testen". Alleen, zonder versterking, met niks om zich achter te verschuilen en met een kamer vol vreemdelingen; "Ik kon niets engers bedenken". Hij postte een bericht op Facebook met de vraag of mensen hem wouden uitnodigen om bij hen thuis te spelen. De respons die hij kreeg was inmens en het resulteerde erin dat hij meer dan 100 solo gigs speelde op locaties uiteenlopend van een kamer op een flat tot kastelen. Deze solo gigs zijn voor hem een enorm leer moment geweest!

Dotan werd als jongste zoon van kunstschilderes Patty Harpenau geboren in Jeruzalem en groeide op in Amsterdam. Eind 2009 benaderde hij producers Martin Terefe en Sacha Skarbek. Hierop kreeg hij een uitnodiging om met hen in Londen te gaan werken.

Begin 2010 tekende hij een contract bij EMI Group. Dit resulteerde in opnames voor zijn debuutalbum Dream Parade in Los Angelesdat uitkwam op 20 mei 2010. De eerste single van dit album was het nummer This Town. Daarmee verkoos radiostation 3FM hem tot 3FM Serious Talent. De single werd op 27 maart uitgeroepen tot 3FM Megahit. Het album was cd van de week op 3FM en 3voor12. Ook werd het in Israël uitgebracht. De tweede single Where we belong werd gekoppeld aan een campagne van Amnesty International. Daarom vloog hij naar Nigeria om op te treden. De bijbehorende clip werd 300.000 keer bekeken op YouTube maar bleef onder aan de hitlijst staan. Een derde single haalde de hitlijst niet.

Dotan bleef in 2011 5 maanden lang op de eerste plaats van Serious Talent staan en werd genomineerd voor de Serious Talent Award 2011. In 2012 trad hij op in het voorprogramma van Gavin DeGraw in onder meer de Melkweg en De Oosterpoort. Twee maanden later, op 17 april 2012, verzorgde hij het voorprogramma van Sinéad O'Connorin Paradiso.

Op 31 januari 2014 kwam zijn tweede studioalbum 7 Layers uit dat werd gepresenteerd in Paradiso. Dit betrof een eigen productie. Het album kwam binnen op nummer 2 van de Album Top 100. De eerste single ervan was Fall op 17 januari. Het nummer van 7 Layers Home II werd gebruikt voor de televisiereclamespot van energiebedrijf Qurrent. Als tweede single van zijn album werd Home uitgebracht. Dit nummer werd door Coen & Sander uitgeroepen tot SuperCrazyTurboTopHit en de week erna tot 3FM Megahit. Zes weken later werd Home uitgeroepen tot Alarmschijf op 538 en het behaalde daarna de tweede plaats in de Nederlandse Top 100. Ook wordt Home in december de hoogste binnenkomer in NPO Radio 2's Top 2000. Het album 7 Layers verkocht meer dan 20.000 exemplaren en de artiest ontving hiervoor op 25 augustus 2014 een gouden plaat tijdens het televisieprogramma RTL Late Night van Humberto Tan. Dotan toert vanaf maart 2015 door Europa en treedt daarbij onder meer op op festivals als Pinkpop en Rock Werchter. Op 21 december is zijn afsluitende concert in het Ziggo Dome.

Boekingen Dotan

Wilt u Dotan boeken voor uw verjaardag, feest of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw festival en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Dotan.

Ontvang de beschikbaarheid van Dotan
Starttijd

3 Beoordelingen
4,7 (3 Beoordelingen)

Larissa
Ik kan alleen maar zeggen: 'Wauw'. Echt super tof.
Willemijn
Kippenvel van jouw stem en manier van zingen. Dank je wel.
Donna
Zoveel emotie en kracht in jouw stem, echt waanzinnig. Bedankt voor het mooie optreden

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

dotan-boeken-festival-evenement Dotan boeken
prijs op aanvraag
4,7 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar