Dotan boeken

Dotan met zijn warme stem en prachtige gitaargeluid.

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
dotan-boeken-festival-evenement
wZBWF Hko
KYxJAEWZpU
triRxUTMK
dotan-boeken-festival-evenement
Controleer nu de beschikbaarheid van Dotan
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Dotan boeken

Wilt u dit wereldberoemde, ongelooflijke talent boeken voor uw feest, festival, evenement of bedrijfsfeest? Dotan kunt u inhuren voor alle soorten feesten, overal komt zijn prachtige muziek tot zijn recht en zal u eindeloos kunnen genieten van zijn muziek. Zoekende naar inspiratie voor zijn album belandde hij in de woonkamer. Niet alleen zijn eigen woonkamer, de singer-songwriter bezocht ook verblijven van, voor hem, totale vreemdelingen. Het resultaat is "7 Layers", een magisch album van een ongelooflijk talent.

"Ik lijd aan plankenkoorts" geeft Dotan toe "en ik besloot dat de beste manier om hier overheen te komen was om mijn nieuwe liedjes in mensen hun woonkamers te testen". Alleen, zonder versterking, met niks om zich achter te verschuilen en met een kamer vol vreemdelingen; "Ik kon niets engers bedenken". Hij postte een bericht op Facebook met de vraag of mensen hem wouden uitnodigen om bij hen thuis te spelen. De respons die hij kreeg was inmens en het resulteerde erin dat hij meer dan 100 solo gigs speelde op locaties uiteenlopend van een kamer op een flat tot kastelen. Deze solo gigs zijn voor hem een enorm leer moment geweest!

Dotan werd als jongste zoon van kunstschilderes Patty Harpenau geboren in Jeruzalem en groeide op in Amsterdam. Eind 2009 benaderde hij producers Martin Terefe en Sacha Skarbek. Hierop kreeg hij een uitnodiging om met hen in Londen te gaan werken.

Begin 2010 tekende hij een contract bij EMI Group. Dit resulteerde in opnames voor zijn debuutalbum Dream Parade in Los Angelesdat uitkwam op 20 mei 2010. De eerste single van dit album was het nummer This Town. Daarmee verkoos radiostation 3FM hem tot 3FM Serious Talent. De single werd op 27 maart uitgeroepen tot 3FM Megahit. Het album was cd van de week op 3FM en 3voor12. Ook werd het in Israël uitgebracht. De tweede single Where we belong werd gekoppeld aan een campagne van Amnesty International. Daarom vloog hij naar Nigeria om op te treden. De bijbehorende clip werd 300.000 keer bekeken op YouTube maar bleef onder aan de hitlijst staan. Een derde single haalde de hitlijst niet.

Dotan bleef in 2011 5 maanden lang op de eerste plaats van Serious Talent staan en werd genomineerd voor de Serious Talent Award 2011. In 2012 trad hij op in het voorprogramma van Gavin DeGraw in onder meer de Melkweg en De Oosterpoort. Twee maanden later, op 17 april 2012, verzorgde hij het voorprogramma van Sinéad O'Connorin Paradiso.

Op 31 januari 2014 kwam zijn tweede studioalbum 7 Layers uit dat werd gepresenteerd in Paradiso. Dit betrof een eigen productie. Het album kwam binnen op nummer 2 van de Album Top 100. De eerste single ervan was Fall op 17 januari. Het nummer van 7 Layers Home II werd gebruikt voor de televisiereclamespot van energiebedrijf Qurrent. Als tweede single van zijn album werd Home uitgebracht. Dit nummer werd door Coen & Sander uitgeroepen tot SuperCrazyTurboTopHit en de week erna tot 3FM Megahit. Zes weken later werd Home uitgeroepen tot Alarmschijf op 538 en het behaalde daarna de tweede plaats in de Nederlandse Top 100. Ook wordt Home in december de hoogste binnenkomer in NPO Radio 2's Top 2000. Het album 7 Layers verkocht meer dan 20.000 exemplaren en de artiest ontving hiervoor op 25 augustus 2014 een gouden plaat tijdens het televisieprogramma RTL Late Night van Humberto Tan. Dotan toert vanaf maart 2015 door Europa en treedt daarbij onder meer op op festivals als Pinkpop en Rock Werchter. Op 21 december is zijn afsluitende concert in het Ziggo Dome.

Boekingen Dotan

Wilt u Dotan boeken voor uw verjaardag, feest of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw festival en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Dotan.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Larissa
5 uit 5 sterren
Ik kan alleen maar zeggen: 'Wauw'. Echt super tof.
Willemijn
4 uit 5 sterren
Kippenvel van jouw stem en manier van zingen. Dank je wel.
Donna
5 uit 5 sterren
Zoveel emotie en kracht in jouw stem, echt waanzinnig. Bedankt voor het mooie optreden

Vergelijkbare acts

Zanger Kafke Boeken

Zanger Kafke Boeken

3 Beoordelingen

Boek zanger Kafke omdat deze echte ras entertainer van elk gelegenheid een feestje weet te maken!

€ 2250 - € 3095
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.