Het perfecte evenement voor jou!

Evenement, feest organiseren.jpg

Er zijn een hoop dingen waar u aan moet denken als u een feest organiseert. De catering, de uitnodigingen en de locatie zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u aan moet denken bij het organiseren. Eigenlijk zijn dit onderwerpen waar u niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn omdat ze niet zo vermakelijk en tijdrovend zijn. Deze zaken zijn natuurlijk wel van groot belang om een feest in juiste banen te leiden. Iets wat wel leuker is om te regelen is het entertainment tijdens het feest!

Het is niet makkelijk om de juiste acts of het beste vermaak voor jouw feest te regelen. Er is namelijk veel keuze en elke act heeft weer iets onderscheidend tegenover de andere opties. Het kan ook interessant zijn om voor iets te kiezen waar mensen nog niet bekend mee zijn. Door de grote variatie binnen het aanbod is het mogelijk om de gasten of bezoekers te verassen met iets wat ze nog nooit hebben meegemaakt. Een ervaring is ook iets wat mensen nooit zullen vergeten en lang na het feest nog over zullen praten.

Om een keuze te maken of gewoon om inspiratie op te doen hebben wij voor u een top 5 opgesteld van evenementen waarvan wij denken dat het voor u een unieke ervaring zal zijn.

Skate & BMX-show

Deze show wordt uitgevoerd door echte professionals. Dat moet ook wel, aangezien de schansen en de half pipe waarop geskatet en gefietst wordt niet echt toegankelijk zijn voor beginners. De trucs die uitgehaald worden, zorgen ervoor dat het publiek enthousiast wordt en versteld staan van wat er voor hen gebeurt.

Het publiek kan zeer dichtbij staan en zelf tussen de sprongen in kunnen staan. De schansen en half pipe worden zelf aangeleverd en geregeld. Het is natuurlijk wel van belang dat er ruimte is waarop deze activiteiten gehouden kunnen worden. Al met al een sensationele show geschikt voor jong en oud.

Tissue Act

Deze sierlijke act draait voornamelijk om de acrobaat die acrobatiek combineert met een dans en muziek. Het kan daarom gebruikt worden om de aandacht te krijgen bij een feest, bruiloft of andere gelegenheden.

De tissue act vergt veel kracht en uithoudingsvermogen van de persoon die het uitvoert. De show brengt dus enige gevaren mee, maar de acrobaten die deze show opvoeren zijn ervaren en kennen de fijne kneepjes van het vak.

Duo Keyz & Drumz

Wilt u echt een festiviteit maken van uw feest? Boek dan deze gezellige en vermakelijke band om de muziek te verzorgen. De band bestaat uit een pianist en een drummer. Deze zorgen er samen voor dat het een avond wordt die mensen niet snel meer zullen vergeten. Het repertoire van deze band bestaat uit de 1000 bekendste hits aller tijden, Nederlandse hits en ook nummers die u graag zou willen horen op aanvraag. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor vermaak en maakt het duo verbinding met het publiek.

Het duo kan ook nog uitgebreid worden met een tweede pianist, een saxofonist en zelfs een complete blazerssectie. Er zijn nog meer opties om dit duo aan te vullen waardoor dit een veel gekozen act is.

Mystic Fire Art Solo

Vuur is iets waar mensen altijd door gefascineerd zijn. Deze act combineert dit door een show eromheen te maken met verschillende kostuums, dansen en vuurtechnieken. De act wordt veelal omschreven als uniek, artistiek en vernuftig.

Het is natuurlijk wel van belang dat in acht wordt genomen dat de locatie geschikt is om deze act uit te voeren. Ook wij willen dat de act veilig verloopt voor het publiek. Vraag daarom na bij de contactpersoon van de locatie wat de mogelijkheden zijn.

Burlesque danseres

Om echt een smaakvolle beleving aan een feest te geven is deze danseres zeer geschikt! Er zijn verschillende acts waar uit gekozen kan worden die de danseres uit kan voeren. Voor elke evenement is wel iets te vinden wat erbij past.

De danseres zal zelf voor muziek zorgen bij de gekozen act. Er is wel een kleedkamer en een goed werkende muziekinstallatie gewenst bij de locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met verschillende acts of shows? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. Of stel uw vraag aan de chatmedewerker op onze website.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar