Erick E is een van Nederlands meest bekende DJ's met een geweldige staat van dienst. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Hij is te huren voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, festival, evenement of feest.

Als een van de meest gevraagde Nederlandse DJ’s, staat de agenda van Erick E constant vol met boekingen voor grote evenementen en prestigieuze clubs in binnen- en buitenland. Erick E weet simpelweg een grote menigte te vermaken en dit talent zorgt ervoor dat hij zijn plekje aan de top van de Nederlandse house muziek heeft weten te behouden, al meer dan een decennium lang! Naast zijn energieke en dansbare mix, is de hoofdreden voor zijn gigantische populariteit zijn aanstekelijke enthousiasme en charisma. Hij is de onverbloemde nummer één DJ uit Amsterdam en overal waar hij komt!

Erick E’s carrière als DJ startte in 1986, toen hij zijn naam begon te vestigen in Amsterdam als een buitengewone hip-hop DJ. Zijn talent als DJ bleef niet onopgemerkt. In 1989 won hij the Dutch DMC Championship en dat was pas het begin. Een jaar later, vertegenwoordigde Erik E Nederland bij de DMC World Finals. In 1995 was Erik E het gezicht en de stem van een nieuwe generatie van DJ’s die tevoorschijn kwam in Nederland. Zijn wekelijkse ‘SWET’ avonden waren een groot succes en werden bezocht door Amsterdam's meest extravagante clubbers.Met de ondergang van club ROXY, raakte Erik E zijn vaste baan kwijt. Toch was hij niet werkloos. Erick E zijn agenda werd voller dan ooit te voren. Hij was vrij om te gaan en staan waar hij maar wilde en werd al snel gezien als Nederlands favoriete DJ. Zijn reputatie als een groovy-party starter zorgde ervoor dat hij geboekt werd in elke uithoek van Nederland, op zowel intieme als grote Dance evenementen. Hij draaide op Dance Valley, maar ook op het geweldige Sensation, georganiseerd in Amsterdam, voor een menigte van 40,000 mensen. Naast deze grote evenementen, wordt hij ook regelmatig ingehuurd door clubs als Panama, Stalker, Now en Wow, Club More, Winkel van Sinkel maar ook door de Award winnende Loveboat feesten.

Erick E zijn agenda brengt hem verder dan Nederland. Zo heeft hij opgetreden in luxe clubs in Jerusalem, Ibiza, Miami Beach, London, en vele meer. Als dat al niet genoeg is, is Erik een aantal eigen projecten begonnen waar hij samen met andere bekende DJ’s het podium beklimt.

Naast dit alles is Erick E ook nog een succesvolle producer en heeft hij zijn eigen record label, OneStar Recordings. Gezien Erick E’s stijgende focus op gebied van produceren, zal zijn toekomst alleen maar meer succes met zich meebrengen.