< Terug naar overzicht

Grad Damen boeken

De gezellige volkszanger Gred Damen zorgt voor een feest vol gezelligheid
vanaf: 
1 295,-
5

Referenties

"Een zanger met prachtige stem. Leuk persoon die onze gasten wist te vermaken met zijn volksmuziek."
Stefan en Lisa
5
"Evenses was altijd goed bereikbaar, zodra wij vragen hadden met betrekking tot ons entertainmentaanvraag."
Max
5
"Goed contact. Het optreden van Grad Damen is prima aan te raden voor een bedrijfsfeest. Iedereen was zeer tevreden!"
Leandro
5

Grad Damen boeken

Grad Damen boeken

 

Grad Damen trad als 17-jarige op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias' Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100. In 2006 was Grad Damen te zien bij SBS 6 met zijn eigen tiendelige reallifesoap Helemaal Grad.

 

In februari 2008 tekende Damen een contract met de Goldstar studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar, het producersduo dat schrijft voor onder anderen Frans Bauer, Koos Alberts, Marianne Weber en Jannes. In 2008 bracht Damen het album Kom weer bij mij uit. Daarop volgde in 2009 na jaren weer een theatertour door verschillende theaters in Nederland en het album Goed in mijn vel. Ook dit album werd geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Begin 2010 scoorde Damen een grote hit in de Single Top 100. Het nummer Ik hou het meest van jou was het eerste nummer dat hij zelf geschreven had, speciaal voor zijn vrouw Danielle. Het kwam voort uit een samenwerkingsverband met The Basily Boys, die eerder meededen aan het SBS-programma Hollands Got Talent met inmiddels meer dan 30 top 100 noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volks muziek. 

 

Boekingen Grad Damen

 

Wilt u Grad Damen voor uw jubileum, feest of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer