< Terug naar overzicht

Hef boeken

Boek de award - winnende rapper Hef bij Evenses!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Hef hadden wij geboekt voor een Festival in onze stad, in 1 woord UITVERKOCHT! Door Hef was het een mega succes. Bedankt Evenses voor de fijne samenwerking. "
Rosa Bijl
5
"Hef heb ik al een aantal keren live mogen zien dat was al heel leuk, nu hadden wij hem voor onze opening van de indoor game-hal geboekt en dat was echt een show waar ik u tegen zeg. "
Kika van Santen
5
"Toen Hef op ons schoolfeest kwam optreden werden alle leerlingen helemaal wild! Door hem was het echt een super leuk schoolfeest. "
Lisa Galen
5

Hef boeken

Hef boeken 

 

De 21 jarige Hef (Julliard Frans) is geboren in Rotterdam. Als klein jongetje verhuisde hij naar de Amsterdamse Bijlmer, hier woonde hij in een achterstandsbuurt hij doorliep hier zijn jeugd en maakte zijn basisschool af. Vervolgense verhuisde Hef en zijn famillie weer terug naar Rotterdam. In Rotterdam woonde de familie in een buurt, die zoals hij zelf omschrijft heel grimmig was namelijk Hoogvliet. Hef raakte in aanraking met criminaliteit, gelukkig vond hij zijn lotsbestemming, voordat het echt fout zou gaan, namelijk muziek. Hef maakte succesvolle tracks zoals, Puur en Big Boss deze zijn tot stand gekomen doordat hij ging rappen over zijn verleden in deze grimmige buurten. Deze succesvolle tracks heeft Hef te danken aan zijn eigen kei harde producties. Hef is nu een van de bekendste Nederlandse rappers 

Rapper Hef won in 2009 en 2010 drie State Awards, in de categorie Beste artiest. Zijn hits bereikte meer dan één miljoen kijkers op Youtube en deze hits bereikte zelfs de hitlijsten in Nederland en Vlaanderen. Hef is sindsdien niet meer weg te denken uit de hiphop scene. 

 

Boekingen Hef

 

Wilt u Hef boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze artiest is via Evenses te huren voor uw festival of bedrijfsfeest. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor rapper Hef. U kunt ons ook telefonisch bereiken mocht u nog vragen hebben over het boeken van Hef. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen over het boeken van Hef.

Anderen bekeken ook

Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Broederliefde boeken

Broederliefde boeken

Bekende Urban artiesten

Broederliefde boeken

Bekende Urban artiestenDe nieuwste rapsensatie uit Rotterdam verovert Nederland!2999,-Lees meer
Boef boeken evenement%2C feest%2C

Boef boeken

Bekende Urban artiesten

Boef boeken

Bekende Urban artiestenBoef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest. 2999,-Lees meer
josylvio persfoto

Josylvio boeken

Bekende Urban artiesten

Josylvio boeken

Bekende Urban artiestenJosylvio boeken en het feest van je dromen beleven2999,-Lees meer