< Terug naar overzicht

Henk Bernard boeken

Henk Bernard weet altijd een gevoelige snaar te raken
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Echt een super zanger met liedjes die je echt raken"
Elise Vermale
5
"Henk is een top zanger ik volg hem al een tijdje en ik vind hem supper"
Marcel Verheugtn
5
"Deze man gewoon super! Heb hem al een paar keer gezien live tof normaal en kan super zingen. Zijn nummers zijn echt SUPER GAAF "
Richard
5

Henk Bernard boeken

Henk Bernard boeken 

 

Toen Henk slechts 16 jaar oud was, trad hij al op tijdens feestjes van familieleden en vrienden. Na een aantal jaren reageerden vele mensen zeer enthousiast en ze vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziek wereld ging doen. Na lang twijfelen trok Henk zijn stoute schoenen aan, belde de studio en besloot een single te gaan maken. Hij wist al meteen dat hij een lied wou maken met een verhaal dat mensen aanspreekt. 

 

In 2017 was het zo ver en bracht hij zijn single 'Wat is voor mij een dag'. Voor hij het wist stond hij op nummer 1 in de top 20. Met veel enthousiasme stapte Henk opnieuw de studio in met als resultaat zijn tweede singel 'Soms is het moeilijk'. Henk is niet meer weg te slaan uit de studio en in december 2009 brengt hij met veel trots zijn eerste album 'Geniet' uit. Diverse singles hebben een mooie top 100 notering gekregen en ook zijn laatste twee albums 'Gewoon echt' en 'Met gevoel' zijn goed in de top 100 ontvangen. In 2016 heeft Henk Bernard niet stil gezeten, hij werd genomineerd voor de Edison Pop Award en bracht zijn vierde album 'Dicht bij mij' uit. 

 

Boekingen Henk Bernard

 

Wilt u Henk Bernard boeken voor uw verjaardagsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Henk Bernard.

 

 

 

 

Anderen bekeken ook

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

Bekende zangers

Gerard Joling boeken

Bekende zangersGerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!2999,-Lees meer
dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
peter beense huren evenement

Peter Beense boeken

Bekende zangers

Peter Beense boeken

Bekende zangersDeze Hollandse volkszanger heeft een prachtige loopbaan in de muziek. U kunt hem nu hier boeken2395,-Lees meer
TinoMartin2017 edited 3

Tino Martin boeken

Bekende zangers

Tino Martin boeken

Bekende zangersDe Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!2999,-Lees meer