Henkie T boeken

Wilt u Henkie T boeken? Dat kan via Evenses! Voormalig SMBG-lid, Sawtu Boys Money Gang’, oftewel SBMG, bestond uit Chyvon Pala (a.k.a. Chivv) en Henk Mando (a.k.a. Henkie T.). De leden zijn beide opgegroeid in Kraaiennest; een deel van de Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. De twee kennen elkaar al jaren waaruit een hechte vriendschap is ontstaan, die verder ontplooide op de middelbare school. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan en in 2013 besloten ze om muzikaal te gaan samenwerken. De eerste maanden na de oprichting vormden ze een trio met Bryan Oduro (BKO).

Biografie Henkie T

De naam SBMG is afgeleid van de naam van de Surinaamse band Sawtu Boys, waar een neef van Henkie T. in speelt. Sawtu Boys betekent zoute jongens, oftewel jongens met geld. Het duo wijzigde deze naam in Sawtu Boys Money Gang en kortte deze in tot SBMG. Op 15-jarige leeftijd brachten de twee het nummer ‘Heel Arrogant’ uit en haalden daar hun eerste optredens mee binnen. Binnen een jaar gaf het duo meer dan 200 optredens in Nederland en België.

Sinds kort is Henkie T volop bezig met soloprojecten en met groot succes als gevolg. Zo werd hij onlangs nog genomineerd voor een 'Edison Award' in de categorie HipHop.

Enkele van zijn solo hits zijn: 'DomDoen ft. Jonna Fraser', 'Snelle Jongen Dunne Jasje ft. JoeyAK' en '4 Donnies'.

Aanwinst Henkie T

Hoewel Henkie T zich bewezen heeft als artiest, wilt hij iets terug doen. Zijn label 'QuatroVision' heeft een artiest getekend genaamd 'Yssi SB'. Henkie T wilt de talent vinden waar niemand eromheen kan. Samen brengen zij het nummer 'Shawty Is A Freak'.

Boekingen Henkie T

Wilt u Henkie T boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Henkie T boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van Henkie T.

Henkie T boeken.JPG

Henkie T boeken

Wilt u Henkie T boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Henkie T boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Henkie T boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Henkie T boekingen bekend als een groots feest spektakel.