• Jazztrio Sublime boeken
 • jazzband huren huwelijk.jpg
 • jazzband boeken receptie.jpg
Jazztrio Sublime boeken
iehXthJOITA
LjnYeulqMts
gQUIJpKY
abPMhHIA
jazzband huren huwelijk.jpg
jazzband boeken receptie.jpg

Jazztrio Sublime

€ 1375 - € 2475
4,8 (6 Beoordelingen)

Over Jazztrio Sublime

Bent u op zoek naar de perfecte achtergrondmuziek voor uw ceremonie, diner, receptie of borrel? Bij het boeken van Jazztrio Sublime bent u ervan verzekerd dat uw stijlvolle gelegenheid het gouden randje krijgt waar u naar op zoek bent.  

Wat kunt u verwachten?

Jazztrio Sublime bestaat uit een swingende saxofoon die wordt ondersteund door de rustige akkoorden van een gitaar en de soepele klanken van de contrabas. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk rustig en sfeervol geluid, perfect om een aangename sfeer te creëren voor de gasten van uw evenement. Door de jarenlange ervaring van dit trio kunt u zonder zorgen alle aandacht geven aan uw gasten. De band verzorgt muziek van hoog niveau, gespeeld op een aangenaam en zacht volume, passende voor op uw event. 

Bent u na de receptie of het diner klaar om de voetjes van de vloer te gooien? Dan heeft Jazztrio Sublime zelfs de mogelijkheid om een mooie DJ set neer te zetten om uw avond feestelijk af te sluiten. Vraag bij de aanvraag naar de mogelijkheden, we vertellen u graag meer! 

Het Jazz Trio boeken?

Wilt u Jazztrio Sublime boeken voor uw evenement of bedrijfsfeest? Deze act is te huren via Evenses voor uw bruiloft of feest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan tijdens kantoor uren voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over onze jazz bands.

Bij Evenses kunt u:

Ontvang de beschikbaarheid van Jazztrio Sublime
Starttijd
Categorie:
Genres:

Repertoire Jazztrio Sublime

Nummers

Jazzstandard - All Blues
Jazzstandard - All of me
Jazzstandard - All the things you are
Jazzstandard - Alone together
Jazzstandard - Angel eyes
Jazzstandard - Anthropology
Jazzstandard - Autumn Leaves
Jazzstandard - Body and soul
Jazzstandard - Bye bye blackbird
Jazzstandard - Blue Bossa
Jazzstandard - Bluesette
Jazzstandard - Chega de saudade
Jazzstandard - Chelsea Bridge
Jazzstandard - Cherokee
Jazzstandard - Darn that dream
Jazzstandard - Days of wine and roses
Jazzstandard - Desafinado
Jazzstandard - Doxy
Jazzstandard - Easy to love
Jazzstandard - Embraceable you
Jazzstandard - Everything happens to me
Jazzstandard - Falling in love with you
Jazzstandard - Feel like making love
Jazzstandard - Have you met miss Jones
Jazzstandard - How deep is the ocean
Jazzstandard - How insensitive
Jazzstandard - I can't get started
Jazzstandard - I didn't know what time it was
Jazzstandard - I love you
Jazzstandard - In a sentimental mood
Jazzstandard - I thought about you
Jazzstandard - It could happen to you
Jazzstandard - Jody Grind
Jazzstandard - Killer Joe
Jazzstandard - Like someone you love
Jazzstandard - My Romance
Jazzstandard - Nature boy
Jazzstandard - Night and day
Jazzstandard - Night in Tunesia
Jazzstandard - Old Folks
Jazzstandard - On a slow boat to China
Jazzstandard - On Green dolphin street
Jazzstandard - One note Samba
Jazzstandard - Out of nowhere
Jazzstandard - Pink Panther theme
Jazzstandard - Royal garden blues
Jazzstandard - Secret love
Jazzstandard - Smoke gets in your eyes
Jazzstandard - Softly as in a morning sunrise
Jazzstandard - Solar
Jazzstandard - Someday my prince will come
Jazzstandard - Song for my father
Jazzstandard - Spring is here
Jazzstandard - Stella by starlight
Jazzstandard - St. Thomas
Jazzstandard - Stablemates
Jazzstandard - Summertime
Jazzstandard - Sweet Georgia brown
Jazzstandard - Take five
Jazzstandard - Tenor madness
Jazzstandard - The girl from Ipanema
Jazzstandard - The touch of your lips
Jazzstandard - There is no greater love
Jazzstandard - There will never be another you
Jazzstandard - Time after time
Jazzstandard - Wave
Jazzstandard - Watermelon man
Jazzstandard - What's new
Jazzstandard - What is this thing called love
Jazzstandard - Yardbird suite
Jazzstandard - You and the night and the music
Jazzstandard - You don't know what love is

6 Beoordelingen
4,8 (6 Beoordelingen)

Manon
Het was super!! Top muziek, zeer vriendelijke muzikanten en alles was professioneel geregeld. Wij hebben genoten!
Rick
We hebben genoten van het optreden van Jazztrio Sublime tijdens ons lustrum. In (prettig) overleg met Jazztrio Sublime is er veel mogelijk om ervoor te zorgen dat het optreden goed past bij de doelgroep en setting van het evenement. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Daan
Het was een hele geslaagde avond! Heerlijk jazzmuziek tijdens het eten, zoals afgesproken. Niet te hard. En 's avonds echt goed los gaan met de DJ. Helemaal top! Ook het contact was prettig; er kwam snel antwoord als er onduidelijkheden/vragen waren.
Anne Lieke
Jazztrio Sublime heeft voor ons opgetreden bij ons bedrijfsfeest. Wij hadden een nieuwjaarsontbijt met onze gehele directie (ca. 400 personen). Sublime was flexibel, goed in communicatie en speelde goed. Ook dachten ze met ons mee bijvoorbeeld met een jingle bij een quiz en zorgde voor fijne achtergrondmuziek tijdens het ontbijt. Een geslaagde ochtend!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat voor muziek speelt een jazz trio?

Een jazz trio kan verschillende soorten jazzmuziek spelen, afhankelijk van hun eigen muzikale stijl en voorkeuren. Jazz is een genre dat improvisatie en persoonlijke interpretatie van muzikanten benadrukt, dus elk jazzduo kan uniek zijn in hun benadering van de muziek. Vaak hebben jazz trio's een breed scala aan nummers om uit te kiezen, zodat ze aan de voorkeuren van het publiek kunnen voldoen. Ze spelen vaak akoestisch, met instrumenten zoals piano, gitaar, contrabas of saxofoon.

Heeft het muziek trio techniek nodig?

Dit hangt af van de behoeften van het trio en het type evenement. Vaak hebben muziek trio's hun eigen apparatuur, maar het is altijd goed om te informeren of je voorzieningen moet treffen voor het trio.

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Waarom een jazz band boeken?
 • Klassieke sfeer: Jazz is een elegant en klassiek genre dat wordt geassocieerd met stijlvolle evenementen en gelegenheden. Het boeken van een jazz band zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer die perfect is voor formele gelegenheden of cocktail-uurtjes.

 • Muzikale kwaliteit: Veel jazz-muzikanten beschikken over jarenlange ervaring en hebben een uitgebreide muzikale opleiding. Dit betekent dat ze over de vaardigheden beschikken om complexe jazz-arrangementen te spelen en improvisaties uit te voeren.

 • Aanpassingsvermogen: Jazz-muzikanten zijn in staat om hun muziek aan te passen aan verschillende situaties en verwachtingen. Het boeken van een jazz band zorgt ervoor dat je een op maat gemaakte muzikale ervaring krijgt die perfect bij jouw feest of evenement past.

 • Ambiance: Jazz is een sfeervolle muziekstijl die de achtergrond van een evenement kan begeleiden zonder te overheersen. Het boeken van een jazz band zorgt voor een mooie achtergrondmuziek die perfect is voor dinerende gasten of tijdens een feest.

 • Unieke ervaring: Jazz is een specifiek genre dat niet vaak wordt gespeeld op feesten of evenementen. Het boeken van een jazz band zorgt voor een unieke muzikale ervaring voor je gasten die ze niet snel zullen vergeten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Jazztrio Sublime boeken Jazztrio Sublime
€ 1375 - € 2475
4,8 (6 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar