< Terug naar overzicht

JazzVibes

Dit Jazz kwartet speelt een prettige mix van blues, bossa nova en jazz op een zeer hoog niveau!
vanaf: 
645,-
4

Referenties

"Het zijn hele fijne artiesten die samen top klinken. Als je van jazzmuziek houdt is dit echt een aanrader!"
Jeroen Valk
4
"Mijn man en ik hebben genoten, en jullie wisten precies wat jullie moesten spelen. Nog bedankt voor het geweldige optreden. "
Marleen Houtman
4
"Lekkere jazzmuziek, voor de liefhebbers is dit de perfecte band om te boeken. Nog de complimenten voor jullie, door omstandigheden moest alles op het laatste moment moest worden veranderd. Toch is alles goedgekomen waardoor wij optimaal konden genieten van dit optreden. "
Thijs Kerssemaker
5

JazzVibes

Deze band zorgt voor een perfecte sfeer op elke gelegenheid. De vier bandleden leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het conservatorium waar ze elkaar vonden in hun liefde voor muziek. JazzVibes is hun manier om deze passie voor muziek te delen met de wereld.

 

Het jazz kwartet bestaat uit saxofoon, piano, contrabas en drums. De band speelt jazz in al haar facetten op een frisse manier, of het nou een bossa, een romantische ballad of swingende blues is. De muziek creëert een aangename sfeer voor een avond met familie, vrienden of collega's. Het repertoire bestaat uit bekende jazz standards en moderne composities en is naar wens aan te passen. Het jazz kwartet heeft vaste artiesten, maar kan ook worden ingevuld door meerdere muzikanten. 

 

Wilt u een jazz kwartet boeken voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan deze swingende jazz band! Jazz kwartet ‘JazzVibes’ is te huren voor uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement door middel van de ‘boeken’ knop. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
party band boeken bruiloft

Popband 'Party Cruzer'

Coverband

Popband 'Party Cruzer'

CoverbandPopband 'Party Cruzer' speelt het beste van de jaren 60, 70, 80 en nu op originele wijze.845,-Lees meer