Jeroen van der Boom boeken

Jeroen van der Boom brak door met hits als 'Jij Bent Zo' en 'Een Wereld', deze stonden weken in de hitlijsten. Jeroen speelde al meerdere malen een volle Heineken Music Hall plat. In 2009 sloot Jeroen zich ook aan bij de Toppers. In 2009 was Jeroen een van de meest geboekte artiesten.

Jeroen is een harde werker en dat blijk tevens uit de hits die hij telkens scoort. Jeroen kan ook niet stil zitten, vandaar dat hij ook tv-programma's begon te presenteren/uitleggen, zoals 'The Voice of Holland' en 'Lotto Weekend Miljonairs'. In april 2011 werd het album 'Grote Liefde' uitgebracht. Met de Toppers nam Jeroen ook nog deel aan het Europese Songfestival. In 2013 brengt Jeroen wederom een album uit, genaamd 'Deze Man', de nummers op dit album zijn allemaal geschreven door Jeroen zelf. In 2015 scoort Jeroen wederom een enorme hit samen met Claudia de Breij met het nummer 'Mag ik dan bij jou'.

Boekingen Jeroen van der Boom

Wilt u Jeroen van der Boom boeken voor uw festival, verjaardag of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jeroen van der Boom.