• K3 boeken K3 boeken
K3 boeken K3 boeken
ZWVSjzO
UZeNhGoC gQ
wUPPosmvQ
fMwrdWmExg
oZEbqxCU
qBTzMPkIRrI
UQWzGTVrAac

K3 boeken

prijs op aanvraag
5 (2 Beoordelingen)

Over K3

K3 boeken

Wilt u K3 boeken voor uw evenement? Dat kan via Evenses.

K3 is een populaire meidengroep die al meer dan 20 jaar bekend is in de Benelux. Hoewel de K3 leden meerdere keren zijn vervangen, blijft de succes ongekend. K3 richt zich vooral op kinderen met zeer kinderlijke liedjes waar elk kind blij van kan worden. K3 boeken

Biografie K3

K3 is een Belgische meidengroep die opgericht is in 1997 met als oorspronkelijke K3 leden: Kristel, Karen en Kathleen. Twee jaar laten brak K3 ook in Nederland door met bekende nummers, zoals; 'Alle kleuren', 'Blub', 'De 3 biggetjes', 'Liefdeskapitein' en 'Kusjesdag'. Na vele jaren succes te hebben stapte Kathleen uit de meidengroep en ontstond het tv-programma 'K2 zoekt K3'. Uiteindelijk voegde Josje zich toe aan de meidengroep en kreeg hun eerste single 'Mamese!' platina. In 2015 kondigde de groep aan dat ze een doorstart wilden maken met drie nieuwe zangeressen. Door middel van het nieuwe tv-programma 'K3 zoekt K3' ontstond er een hele nieuwe formatie met de leden: Hanne, Klaasje en Marthe.

De meiden van de tweede versie K3 het album 10.000 luchtballonnen uitgebracht. Het album heeft voor een lange tijd op nummer 2 gestaan in de Nederlandse Top 100 en stond nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 200 albums. In 2018 won K3 the Kids' Choice Awards. Ze zijn nu bekend van onder andere; 'Altijd blijven dromen', 'Jij bent mijn gigi', 'Pina Colada' en '10.000 luchtballonnen'.

Klaasje heeft op 9 februari 2021 bekend gemaakt dat ze de groep zou verlaten dus toen is een nieuw 'seizoen' ontstaan genaamd 'K2 zoekt K3'. In dit seizoen kunnen kandidaten vanuit Nederland en Vlaanderen mee doen aan de selectie om gekozen te worden als een van de drie K3 leden. Inmiddels is er weer een nieuw k3'tje bij na een tweede versie van K2 zoekt K3. Het nieuwe k3'tje is nu Julia!

Nieuw maar dezelfde K3

Ondanks de nieuwe K3 leden, is de groep nog steeds razend populair. Bekijk hier het nummer van K3 genaamd 'Dans van de farao'. Hiervan is de nieuwe film gemaakt genaamd 'Dans van de Farao'.

K3 boeken

Wilt u K3 boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? K3 boeken via Evenses voor uw feest. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met het vinden van het juiste entertainment voor uw gelegenheid.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

K3 boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de K3 boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van K3
Starttijd

Repertoire K3

Nummers

K3 - Piramide van liefde
K3 - Bikini vol zand
K3 - Kusjessoldaten
K3 - Roller disco
K3 - Pina Colada
K3 - Jodelee
K3 - Altijd blijven dromen
K3 - Bubbel
K3 - Jij bent mooi
K3 - 10.000 luchtballonnen

2 Beoordelingen
5 (2 Beoordelingen)

Nina ter Apel
Een leuk en spetterend optreden bij gezellige en vrolijke meiden! Bedankt voor de leuke middag.
Lisette Bouwsma
Ik heb met mijn gezin genoten tijdens jullie optreden. Mijn kinderen kunnen niet wachten om jullie weer een keertje te zien!

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

K3 boeken K3 boeken K3 boeken
prijs op aanvraag
5 (2 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar