K3 is een Belgische meidengroep die opgericht is in 1997 met als oorspronkelijke leden: Kristel, Karen en Kathleen. Twee jaar laten brak de groep ook in Nederland door met bekende nummers, zoals; Alle kleuren, Blub, De 3 biggetjes, Liefdeskapitein en Kusjesdag. Na vele jaren succes te hebben stapte Kathleen uit de meidengroep en ontstond het tv-programma 'K2 zoekt K3'. Uiteindelijk voegde Josje zich toe aan de meidengroep en kreeg hun eerste single Mamese! platina. In 2015 kondigde de groep aan dat ze een doorstart wilden maken met drie nieuwe zangeressen. Door middel van het nieuwe tv-programma 'K3 zoekt K3' ontstond er een hele nieuwe formatie met de leden: Hanne, Klaasje en Marthe.

In hetzelfde jaar brachten de meiden het album 10.000 luchtballonnen uit. Het album heeft voor een lange tijd op nummer 2 gestaan in de Nederlandse Top 100 en stond nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 200 albums. Ze zijn nu bekend van onder andere; Altijd blijven dromen, Jij bent mijn gigi en Pina Colada.

Wilt u K3 boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw feest. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met het vinden van het juiste entertainment voor uw gelegenheid.