Kaj van der Voort boeken

Kaj is zijn carrière begonnen als de kleine Ciske is de musical Ciske de Rat en heeft daar geschitterd op het podium naast Danny de Munk. Een aantal jaren later heeft hij het groter aangepakt samen met andere jongens, Jai, Cassius, Samuel en Dion, heeft hij meegedaan aan de talentenshow

X - Factor. Ze hebben toen meegedaan als boyband B - Brave. Bij X - Factor hebben ze de derde plek behaald waardoor ze een platencontract hebben gekregen. B - Brave was één van de populairste boybands van de Benelux. In 2017 is Kaj begonnen aan zijn solo carrières.

Er is een geheel ander deel van Kaj zijn carrière begonnen. Hij heeft in december 2017 zijn solo debuutalbum uitgebracht. De eerste single "Mee naar Haar" behaalde maar liefst 400.000 views op Youtube en is ondertussen al 320.000 keer beluisterd op Spotify. Naast het zingen presenteert hij ook verschillende programma's.

Kaj van der Voort boeken voor uw feest, bruiloftsfeest of evenement

Bent u al helemaal fan van de stem van Kaj der Voort? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor hem aan! Wellicht heeft u nog aantal vragen over het boeken van Kaj van der Voort. Neem in dat geval gerust contact met ons op! U kunt ons de gehele week bereiken. Wij staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen over het boeken van Kaj.