Het lekkerste kerstdiner volledig verzorgd door Evenses!

Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar, en dat moet natuurlijk ook met uw bedrijf gevierd worden. Wij bieden een volledig pakket aan waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het organiseren van een professioneel kerstdiner. Dit "kerstdiner bedrijf -pakket" bestaat uit onder andere:

* Catering
* Entertainment
* Aankleding
* Fotograaf
* Videograaf

Catering

Een kerstdiner is natuurlijk niets zonder lekker eten. Wij bieden verschillende caterings opties aan, zoals buffetten en hapjesschalen, maar ook diners. Met ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils en gaat er niemand hongerig naar huis.

kerstdiner bedrijf kerstdiner bedrijf kerstdiner bedrijf

Entertainment

Goed entertainment is bijna net zo belangrijk als het eten zelf tijdens een gezellig kerstdiner met uw bedrijf. Een populaire keuze is dan ook een Jazz bandje, zoals Cats Collective, voor sfeervolle muziek tijdens het kerstdiner.

photo-1513208523717-6836c37c5289.jpeg

Aankleding

Om de ultieme kerstsfeer te creëren is kerstdecoratie in de aankleding onmisbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerstbomen, kerstballen, slingers, lampjes en kaarsen. Wij verzorgen de complete aankleding van uw kerstdiner.

kerstdiners kerstdiners kerstdiners

Fotograaf

Een gezellig avond met alle collega's tijdens de mooiste tijd van het jaar moet natuurlijk herinnerd worden. Onze fotografen zorgen voor de mooiste, grappigste en leukste foto's van de avond. Liever geen fotograaf? Bij Evenses kunt u ook een photobooth of fotozuil huren om neer te zetten waarbij u zelf uw creativiteit de vrije loop kunt laten.

bedrijf kerstdiner, bedrijf kerstdiner, bedrijf kerstdiner

Videograaf

Wanneer u nog maanden achteraf de gezellige sfeer wilt terug zien kunt u er ook voor kiezen om een videograaf in te huren. Deze zorgt ervoor dat alle leuke momenten samenkomen in een mooie aftermovie en u de fijne avond kunt blijven herinneren zoals deze bedoeld is.

kerstdiners bedrijven, kerstdiners bedrijven, kerstdiners bedrijven, dinerkerst