Kimberly Maasdamme boeken

Kimberly Maasdamme nam in 2018 deel aan The Voice of Holland nadat ze eerst haar zangstem liet horen tijdens plaatselijke talentenjachten. Zo won de uit Lelyland afkomstige zangeres in 2010 het Flevolands songfestival. Tijdens de Blind Auditions draaide alle vier de jurieleden hun stoelen om toen Kimberly haar cover van 'Hello' van Lionel Richie bracht. Kimberly Maasdamme boeken doe je eenvoudig bij Evenses.

Als kind had Kimberly al een passie voor muziek. Bij ieder familiefeestje kon ze het niet laten om liedjes te zingen van haar grootste idool Withney Houston. Op 16 jarige leeftijd start Kimberly haar studies op het conservatorium in Enschede en als snel schitterde ze in haar eerste band 'The Young Beethoven'. Door Kimberly's professionele aanpak werd ze al snel geboekt voor optredens in binnen- en buitenland.

Na lang twijfelen besloot Kimberly Maasdamme zich in 2017 op te geven voor het populaire programma The Voice Of Holland. Ze bereikte de halve finales en veroverde de jury en heel Nederland met haar cover van 'Earth Song' van Michael Jackson.

Boekingen Kimberly Maasdamme

Wilt u Kimberly Maasdamme boeken voor uw verjaardagsfeest, stadsfeest of festival? Kimberly Maasdamme is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kimberly Maasdamme boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan via www.evenses.com