Lace boeken?

Akoestisch duo lace brengt sfeervolle en pure live muziek op ieder gelegenheid! Denk daarbij aan een huwelijk, ceremonie, receptie, bedrijfsevent, diner, feest, jubileum, maar ook een uitvaart of een herinneringsbijeenkomst. Met een breed repertoire van meer dan 200+ nummers in verschillende genres (easy listening, pop, soul, jazz) en de mogelijkheid om verzoekliedjes in te studeren weet het duo altijd de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. 

 

 

De kracht van Lace is het brengen van sfeermuziek op een aangenaam volume. Hierbij brengen ze live akoestische herkenbare liedjes terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan. Het duo Lace omlijst de gelegenheid als een warme deken. Indien de gelegenheid vraagt om een iets lossere setting dan buigen ze moeiteloos mee. Het duo past zich ook aan naar de wensen van het publiek. 

 

Boekingen lace

 

Wilt u Lace boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.