Artiest op je bruiloft? 10 populaire live artiesten

bruiloft-dans-33.jpg

Populaire artiesten

Met een live artiest op je bruiloft wordt jullie dag één groot spektakel! Ons aanbod van live artiesten is zo groot dat er voor ieder koppel wel wat tussen zit. Een live artiest zorgt voor net wat meer sfeer. Bovendien weten onze artiesten ook hoe ze jullie gasten aan het dansen krijgen tijdens het feest ’s avonds. Het maakt niet uit of je nu van klassiek, pop, latin, rock of soul houdt. Met één van onze live artiesten wordt jullie bruiloft onvergetelijk. Wij geven je alvast 10 tips.

Bij muziek op je bruiloft denk je al snel aan een DJ of een band die ’s avonds op het feest draait of speelt. Toch zijn er tijdens je bruiloft nog veel meer onderdelen waarbij mooie achtergrondmuziek toepasselijk is. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een playlist op te stellen met een aantal liedjes voor de binnenkomst, het tekenen, het afscheid en het diner. Maar is het niet veel leuker om een mooi pianospel of een paar romantische violen te horen tijdens de ceremonie of de receptie? Of een klassiek duo tijdens het diner? Een live artiest brengt precies de juiste emotie over.

Meer dan honderd muzikanten

Evenses biedt je een ruime keuze. Bij ons kun je kiezen uit meer dan honderd muzikanten die allemaal een eigen stijl hebben. Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij tien populaire live artiesten op een rijtje gezet. De artiesten zijn op onderdeel van de trouwdag ingedeeld. Je weet dan welke live artiest bij de ceremonie, het diner of het feest past.

1. Trio Tangissimo

Dit instrumentale trio is geschikt voor heel veel gelegenheden, zoals de ceremonie of het diner. Trio Tangissimo biedt je een fascinerend en afwisselend optreden met de allermooiste tangomuziek. Het trio is ook te boeken met een zangeres. Het is zelfs mogelijk om dit muziektrio met een danspaar te boeken dat een tango danst voor je gasten.

2. Violist

Een violist of een ensemble speelt de prachtigste klassieke muziek tijdens de ceremonie, receptie of het diner. Evenses heeft een bestand van meerdere violisten. Al onze violisten hebben een jarenlange ervaring en zijn afgestudeerd aan het conservatorium. Je kunt een violist boeken als solist, maar ook als duo of ensemble. Als je voor een duo gaat, kan de viool, worden gecombineerd met een ander muziekinstrument, zoals een piano, cello of een altviool.

3. Brazillian Sensación

Brazillian Sensación speelt heerlijke latin muziek, waardoor je je al snel op het strand van Brazilië waant. Deze zwoele bossanova is een goede optie voor de huwelijksreceptie. De muziek is rustgevend, heeft een zomers tintje en klinkt erg mooi. Deze band Brazillian Sensación bestaat uit een professioneel team van muzikanten/ de zangeres, bassist, gitarist/pianist en drummer spelen een afwisselend programma van bekende nummers in de muziekgenres bossa nova, jazz, latin en samba.

4. Gospelkoor 'Up Now'

Het kleinschalige gospeltrio ‘Up Now’ weet het publiek flink op te zwepen. Het repertoire van dit swingende trio bestaat onder meer uit nummers van Sister Act, Dreamgirls en het bekende muzieklabel Motown. De zangeressen zetten een fantastisch optreden neer vol met energie, humor en een geweldige sound. Je kunt Up Now huren voor je receptie, diner of feest.

5. Klassiek duo

Evenses werkt samen met diverse klassieke duo’s. De muzikanten brengen prachtige stukken ten gehore waar iedereen stil van wordt. De klassieke duo’s worden veel ingezet voor recepties, diners en ceremonies. Een voorbeeld is het duo La Vera Musica. Dit duo bestaat uit een broer en zus die elkaar muzikaal versterken de zangeres wordt begeleid door haar broer met de piano. Met hun brede repertoire van nummers van onder meer Toon Hermans, Celine Dion, Elton John, Boccelli en Dana Wimmer is La Vera Musica breed inzetbaar. Het duo speelt de klassieke muziek gepassioneerd, waardoor ze goed de emotie van de liedjes laten overkomen op het publiek.

6. Klassieke pianist

Onze klassieke pianist zorgt voor prettige, licht klassieke achtergrondmuziek. Ideaal voor het diner of de ceremonie. Het is ook mogelijk om een klassiek concert te boeken. De pianist speelt zowel bekende stukken als minder bekende stukken van diverse componisten. Evenses werkt samen met meerdere klassieke pianisten. Al onze muzikanten hebben gestudeerd aan het conservatorium. Ze verzorgen dan ook een professioneel optreden. Heb je niet de beschikking over een vleugel of piano? Dan kunnen wij deze tegen gunstige voorwaarden voor je verzorgen.

7. Akoestisch trio Oude Meesters

Dit akoestisch trio speelt de mooiste liedjes op je receptie, diner of trouwfeest. Het muzikale trio Oude Meesters speelt achtergrondmuziek, maar kan ook meer op de voorgrond verschijnen en je gasten toezingen of zelfs mee laten spelen. Het trio zingt bekende nummers van onder meer Dean Martin, Elvis Presley, Frank Sinatra en Tante Leen.

8. Partyband CHMPGN

Wil je dat al je gasten de dansvloer opgaan? Dan is Partyband CHMPGN dé perfecte band. Deze allround coverband maakt van ieder trouwfeest een ware danceparty. De band bestaat uit zeven muzikanten, waaronder twee zangeressen. Partyband CHMPGN heeft een uitgebreid repertoire dat aanslaat bij jong en oud. De bandleden spelen bekende hits van toen en nu n diverse genres, zoals pop soul, disco en rock. Naast Engelstalige songs, speelt de band ook veel bekende Nederlandse nummers. De partyband is ook te boeken met een DJ.

9. DJ met saxofonist

Een DJ met saxofonist is een goede zet als je jouw huwelijksfeest wilt opvullen met muziek. Je gasten zullen hier zeer enthousiast over zijn. Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist met diverse muziekstijlen van de DJ. De saxofonist treedt standaard op met onze Allround DJ, maar je kunt ook een DJ kiezen die een andere muziekstijl draait, zoals disco, lounge of house. De show is een compleet pakket dat bestaat uit een DJ, saxofonist, DJ-gear, geluidsapparatuur én ook nog een mooie lichtshow.

10. Feest DJ Maximuss

Met Feest DJ ‘Maximuss’ wordt jullie huwelijksfeest een topavond! De DJ draait precies wat de gasten willen horen en iedereen staat te dansen. Evenses heeft een team van zes top DJ’s die een ruime ervaring hebben opgedaan. Zo hebben onze DJ’s de afgelopen jaren opgetreden in tal van bekende clubs in het binnen- en buitenland. De DJ’s zijn door ons geselecteerd op ervaring, creativiteit en uitstraling. Aangezien we met een groot team van DJ’s samenwerken, heb je altijd de garantie dat de DJ Show doorgaat.

Een echte dansvloer

Een huwelijksfeest is natuurlijk niet compleet zonder een echte dansvloer. Een verlichte dansvloer is perfect om je gasten aan te sporen tot een dansje. Evenses Entertainment heeft diverse modellen verlichte dansvloeren, zoals klassieke verlichte dansvloer, een echte discovloer, een vloer met patronen of eentje met pixels. Een ruime keuze dus! Het is zelfs mogelijk om een tekst of afbeelding op de vloer te projecteren.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar