De sets van Meester Moeilijk bestaan uit smooth disco, blije soul en house-, pop- en populaire indie-classics. Hij staat bekend om zijn vrolijkheid en enthousiasme, Meester Moeilijk zul je nooit chagrijnig zien. Meester Moeilijk maakt vaak gebruik van de microfoon, om zo met het publiek te communiceren.

Meester Moeilijk weet passende muziek voor elk evenement, gevarieerde sets zijn een specialiteit. Mett al meer dan vijftien jaar ervaring, zowel internationaal als nationaal, weet de meester waar het publiek op wacht. Grappige feitjes zijn overigens dat huwelijksfeesten waar Meester Moeilijk optrad 76% minder vaak uitmonden in een scheiding, maar ook bij bedrijfsfeesten daalt het ziekteverzuim 15% en jaaromzetten zullen stijgen. Meester Moeilijk werkt vaak samen met Sjonnie Disco.

Wilt u Meester Moeilijk boeken voor uw evenement, festival of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft en studentenfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.