Als kleine jongen begon Niek Boes al op 5-jarige leeftijd aan zijn artistieke leven. Met zijn Donald Duck-monoloog maakte Niek op landelijke radio diepe indruk. Trainingen en zanglessen volgden hierna om zijn stem klassiek en technisch te scholen voor de toekomst.

Niek Boes begon zijn officiële carrière op 14-jarige leeftijd toen hij zijn eerste contract ondertekende. Hierna volgde al snel vele optredens in het binnen- en buitenland. In 1995 speelde Niek zijn theatershow 'Niks Zeggen Slap Lachen' en krap twee jaar later werd dit vervolgd met 'Sounds'.

In de volgende jaren begon Niek Boes met geluidenanimaties die hij in zijn shows verwerkte. Als gevolg werd er een nieuw theatervorm geboren. Zijn show 'The Art Of Voice' heeft hij gespeeld over de hele wereld. De veelzijdigheid van Niek Boes leverde hem als eerste Nederlander artiest in Duitsland 'Die Internationale Goldener Künstlerpreis' op.

Tussen de jaren 2002 en 2004 kon men Niek Boes samen met Karin Bloemen vinden in de Nederlandse theaters. Niek Boes zet zich ook in als stemacteur voor diverse commercials en tekenfilms.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Niek Boes? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!