Niek Boes boeken

Show- en theaterspektakel Niek Boes huren?

5 uit 5 sterren
€ 3250 - € 5200
niek boes huren
cUNhdbvaQ
AY mZCU
JMQXPOipE
iBypZCwXpv
niek boes huren
Controleer nu de beschikbaarheid van Niek Boes
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Spreker

Niek Boes boeken

Wilt u Niek Boes boeken? Dat kan via Evenses! Maar wie is Niek Boes eigenlijk? Niek Boes, geboren in Oldenzaal op 10 januari 1974, is een Nederlandse cabaretier, acteur en stemartiest. Niek Boes is vooral bekend door zijn shows waarin hij geluiden imiteert op humoristische manier.

Biografie Niek Boes

Als kleine jongen begon Niek Boes al op 5-jarige leeftijd aan zijn artistieke leven. Met zijn Donald Duck-monoloog maakte Niek op landelijke radio diepe indruk. Trainingen en zanglessen volgden hierna om zijn stem klassiek en technisch te scholen voor de toekomst.

Niek Boes begon zijn officiële carrière op 14-jarige leeftijd toen hij zijn eerste contract ondertekende. Hierna werd Niek Boes boeken een hit. Dit leidde tot vele optredens in het binnen- en buitenland. In 1995 speelde Niek zijn theatershow 'Niks Zeggen Slap Lachen' en krap twee jaar later werd dit vervolgd met 'Sounds'.

In de volgende jaren begon Niek Boes met geluidenanimaties die hij in zijn shows verwerkte. Als gevolg werd er een nieuw theatervorm geboren. Zijn show 'The Art Of Voice' heeft hij gespeeld over de hele wereld. De veelzijdigheid van Niek Boes leverde hem als eerste Nederlander artiest in Duitsland 'Die Internationale Goldener Künstlerpreis' op.

Niek Boes boeken prijs.jpg

Tussen de jaren 2002 en 2004 kon men Niek Boes samen met Karin Bloemen vinden in de Nederlandse theaters. Niek Boes zet zich ook in als stemacteur voor diverse commercials en tekenfilms. Niek Boes boeken is de juiste aanvulling voor uw gelegenheid.

Een prachtige dans van Niek Boes

Niek Boes is niet zomaar een cabaretier. Hij denkt vaak 'out of de box' waardoor er vaak interessante gesprekken ontstaan. Niek Boes wilde een filmpje maken om de mensen te laten genieten. Even weg van alle gekheid. Geniet daarom van Niek Boes zijn prachtige 'dans'.

Boekingen van Niek Boes

Wilt u Niek Boes boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Niek Boes boeken via Evenses voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken Lange Frans.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
René
5 uit 5 sterren
Namens de Stichting The Quality of Life Gala dank ik u hartelijk. Uw genereuze inbreng heeft daar ontegenzeggelijk aan bijgedragen. Het Willem-Alexander Kinder- en jeugdcentrum is u er eveneens zeer dankbaar voor.
SAP
5 uit 5 sterren
De avond was een groot succes. Het optreden van Niek Boes heeft daar enorm aan bijgedragen, wat een pakkende, professionele act.
Aad
5 uit 5 sterren
Mede dankzij jouw geweldige inzet, was ons evenement Model of the World in Hong Kong een groot succes.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.