< Terug naar overzicht

Niels Geusebroek boeken

De talentvolle zanger die bekend is van The Voice en De beste zangers van Nederland.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik ben echt fan van Niels, sinds zijn deelname aan The Voice. Hij had eigenlijk moeten winnen."
Cees
5
"Hoe hij het lied Take Your Time Girl heeft geschreven, vind ik zo bijzonder. Wat een talent!"
Sandra Liekens
5
"Ik ben nog steeds obsessed met Year of summer, dat liedje is zo lekker!!"
Jasper
5

Niels Geusebroek boeken

Niels Geusebroek boeken

 

De zanger Niels Geusebroek, die al sinds de jaren negentig actief in de muziekindustrie, is nu te boeken voor uw feest, event of stadsfeest. Niels Geusebroek zingt de sterren van de hemel met zijn betoverende stem. U boekt hem bij Evenses voor uw bedrijfsfeest of evenement. 

 

In 1996 richtte hij samen met de muzikant Frans van Essen de band Silkstone op. Deze band bestond tot 2009 en trad op vele grootse evenementen op zoals Pinkpop, Lowlands en Tops of the Pops. Verder hebben zij ook shows gegeven in Paradiso, Tivoli, De Oosterpoort en de voormalige Heineken Music Hall, nu bekend als AFAS Live. De band heeft twee albums uitgebracht en heeft internationaal getoerd.

Niels Geusebroek behaalde faam als solo artiest, door mee te doen aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Tijdens zijn deelname aan de show scoorde hij maar liefst drie hits in de Top 40. 

Een jaar later, in 2012, bracht hij samen met Wildstylez het nummer 'Year of Summer'. Het nummer werd een grote hit en Niels ontving er zelfs een gouden plaats voor. Later dat jaar werd hij gevraagd in de studio 538 om een lied te schrijven op het ritme van de hartslag van de ongeboren baby van nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Dit werd het lied 'Take Your Time Girl'. Na alle positieve reacties heeft Niels hier een single van gemaakt en het werd een nummer 1 hit!

In 2014 deed Niels mee aan het programma De beste zangers van Nederland met het liedje 'Auto, vliegtuig' van Rowen Heze.

 

Niels Geusebroek voor uw feest, evenement of festival

 

Wilt u Niels Geusebroek boeken voor uw feest, verjaardag of bedrijfsfeest? De bekende zanger is te boeken bij Evenses voor uw festival of evenement. Neem gerust contact met ons voor meer informatie, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Niels Geusebroek. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. 

Anderen bekeken ook

jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
Zangeres Maan boeken bedrijfsfeest

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.2999,-Lees meer
Pleun evenses bierbooms

Pleun Bierbooms boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Pleun Bierbooms boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenPleun is de enige echte winnares van The Voice of Holland 2017.2999,-Lees meer