< Terug naar overzicht

Paaldans act

Trakteer uw gasten op een prachtige paaldansshow.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Wauw! Zo mooi en zo veel kracht, wat een prachtig optreden."
Annemarie Meersse
5
"Evenses bedankt voor het aanraden van deze act, wij hebben er enorm van genoten. De danseres was super en wat een sterke spieren moet je hebben voor paaldansen."
Froukje Helmers
4
"Een super mooi optreden van de paaldanseres, het heeft mijn gasten verwonderd, bedankt!"
Meike Jongmans
5

Paaldans act

Met deze paaldansact laat u iedereen versteld staan. De paaldanseressen zijn zeer professioneel en maken er een echte show van. U kunt hier uw danseressen inhuren voor het paaldansen.

 

Geef uw gasten eens wat anders en boek een paaldans optreden voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival. Uw gasten zullen ademloos naar de act kijken. Er zullen verbijsterde 'ah's' en 'oh's' door het publiek gaan. De act is geschikt voor elke gelegenheid, ook als er kinderen bij zijn. Het is een dansshow voor jong en oud. Deze paaldansact is meer in de richting van sportief paaldansen. Het is geen stripact zoals veel mensen denken. De paaldans muziek wordt meegenomen of door de locatie verzorgd. 

 

Ook kunt u de danseressen aan de paal laten slingeren op een vrijgezellenfeest of bruiloft! De danseressen hebben jarenlange ervaring en zullen zich aan uw wensen aanpassen. Een opzwepend optreden of een ingetogen optreden, alles is mogelijk. De danseressen komen met een mobiele paal, dus daar hoeft u zich oon geen zorgen om te maken. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Evenses of neem contact met ons op. Evenses is 7 dagen per week beschikbaar voor vragen of advies, contacteer ons via e-mail, chat of telefoon. 

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
jazzband boekingen receptie 0

Drinks On Us

Jazz band, Coverband

Drinks On Us

Jazz band, CoverbandDeze stijlvolle jazzy band kan zowel op de achtergrond als meer feestelijk spelen.845,-Lees meer
lisa

Zangeres Lisa Marie

Pop duo, Zangeres

Zangeres Lisa Marie

Pop duo, ZangeresLisa Marie is een zeer gepassioneerde zangeres die wordt begeleid door haar gitarist Joost.595,-Lees meer
foto25

Goochelaar Jerry

Goochelaar

Goochelaar Jerry

GoochelaarDeze vingervlugge goochelaar zal u versteld doen staan. Laat u verrassen door zijn trucs.375,-Lees meer