Het bruiloftpakket avond smart.

U heeft de keus uit deze DJ's en videogastenboek:

- DJ Maximuss

DJ Kix

- DJ Disqo

- Videogastenboek

Bent u al druk bezig met het plannen van uw bruiloft? Heeft u al uw speciale dag gepland, maar bent er nog niet helemaal overuit welke DJ u zou willen? Bijvoorbeeld een House DJ, Disqo DJ, Jaren '80 & '90 DJ of een allround DJ? Wij van Evenses hebben DJ's in ons bestand uit alle muziek genres.

Bij dit pakket heeft u de mogelijk een DJ en videogastenboek te boeken. U kunt kiezen uit verschillende DJ's, zoals DJ Disqo, DJ Maximuss of DJ Kix. Daarbij verzorgen wij alle techniek voor u. Hierbij kunt u denken aan de DJ booth, DJ gear, geluidsversterking en lichteffecten. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar uw speciale avond.

Daarnaast zit in dit pakket ook de mogelijkheid van een videogastenboek. De gasten kunnen een leuke videoboodschap voor u achter laten. Bij het videogastenboek worden leuke en grappige props geleverd, zoals brillen, snorren en pruiken.

Bent u geinteresseerd in het boeken van ons Avond Smart pakket? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor dit arrangement aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij staan 7 dagen per week klaar voor uw vragen en aanvragen van het arragement avond smart.