Rochelle boeken

 

Rochelle Perts is in Nederland bekend geworden door haal deelname en winst aan het programma X-Factor. Na haar winst werd haar debuutsingle No Air uitgebracht, dit nmmer werd een nummer 1 hit en behaalde goud. In 2013 kwam het nummer "Shotgun" uit in samenwerking met de dj's Yellow Claw. Door de bekendheid van dit djduo verspreidde de track zich snel over heel Europa. Na Europa volgde ook de Verenigde Staten, uiteindelijk was er sprake van een wereldwijde hit. 

 

Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee aan het nummer "Return Of The Mack". De video van dit nummer werd na één dag ruim 150.000 keer bekeken op Youtube. In mei 2015 bracht Rochelle samen met het Dirtcaps "Fools Paradise" tot stand. Dit nummer werd uitgebracht door het nieuwe label van Dirtcaps waar Rochelle als één van de eerste veelbelovende artiesten op kon rekenen. In 2016 werkte Rochelle samen met verschillende EDM-artiesten. Dit zorgde wederom voor succes. In juni 2016 verscheen wederom een single van Rochelle, weer in combinatie met een DJ. Rochelle timmert nog hard aan de weg en er verschijnen dan ook vaak nieuwe singles. 

 

Boekingen Rochelle

 

Wilt u Rochelle boeken voor uw bedrijfsfeest, borrel of diner? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.