< Terug naar overzicht

Selfie Spiegel

De selfie spiegel is meer dan alleen foto's maken!
vanaf: 
695,-
5

Referenties

"Super leuke toevoeging tijdens ons huwelijksfeest! De gasten hebben direct een herinnering aan deze prachtige dag en ook hebben zij voor ons persoonlijke video's achtergelaten. Een aanrader!"
Lisette Torns
5
"Ons personeelsfeest was een groot succes, mede dankzij deze gave Selfie Spiegel. Zulke grappige selfies zijn er gemaakt met de spiegel, wat hebben wij gelachen met z'n alle!"
Arthur Rogger
4
"Wauw, deze innovatieve manier van foto's maken is absoluut een perfecte toevoeging geweest op mijn 50e verjaardag. Voor jong en oud toegankelijk en de foto's direct afgedrukt. Super! "
Dennis de Steen
5
"Voor Evenses: Hele prettige communicatie met 1 vast contactpersoon. Goede adviezen op maat. Alles volgens afspraak uitgevoerd tijdens evenement. De selfiespiegel was de topper van de avond! "
Hanneke - Autotaalglas
5

Selfie Spiegel

De Selfie Spiegel is de nieuwste trend van 2018 op het gebied van evenementen. Maak uw bruiloft, borrel, feest of bedrijfsfeest onvergetelijk door momenten met de Selfie Spiegel vast te leggen. De Selfie Spiegel is volledig te personaliseren op het thema van de gelegeheid, zo kunt u uw eigen frame kiezen wat rond de foto komt. Dit maakt de spiegel geschikt voor elke gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. 

 

Voor iedereen die voor de Selfie Spiegel staat kan de spiegel leuke animaties communiceren. Ook kunt u uw eigen twist aan de foto geven door op de spiegel te schrijven of te tekenen. Voor de gasten die tussendoor samen een spelletje willen spelen is dit ook mogelijk met deze multifunctionele spiegel. De spiegel bevat namelijk een aantal games die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Dit is bijvoorbeeld leuk voor de branding van uw bedrijf. Daarnaast is video's maken ook mogelijk, zo kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten voor het bruidspaar of de jarige! Naast deze digitale opties worden er ook verkleed attributen bij geleverd.    

 

De kwaliteit van de foto's doen niet onder aan een echte fotograaf, met een professionele spiegelreflex camera en geïntegreerde flitser maakt de spiegel de mooist selfies. Én uiteraard worden de selfies direct afgedrukt en is het mogelijk om de selfies en video's te delen naar uw telefoon, sociale media en e-mail. Al het beeldmateriaal van uw gelegenheid wordt verzameld en achteraf naar u toegestuurd per e-mail. 

 

In het filmpje ziet u hoe de Selfie Spiegel in gebruik is en een leuke toevoeging kan zijn bij uw gelegenheid. Laat u inspireren en bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Wilt u de Selfie Spiegel huren voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of andere gelegenheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Anderen bekeken ook

fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
fotohokje met branding boeken

Branded Photobooth

Fotohokje

Branded Photobooth

FotohokjePrachtige gepersonaliseerde herinneringen van uw bruiloft, feest of evenement.545,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer
IMG 0835 773x1030 773x1030 0

Mash Maker

Mobiele DJ, Attracties

Mash Maker

Mobiele DJ, AttractiesZelf voor uniek muziek entertainment zorgen? De Mash Maker kunt u boeken voor elke gelegenheid.995,-Lees meer