• act boeken
 • Spyro boeken
 • Spyro inhuren
 • boek Spyro
 • Boeking Spyro
act boeken
cvSbjnoxnQ
Spyro boeken
Spyro inhuren
boek Spyro
Boeking Spyro

Spyro

€ 495 - € 1240
4,5 (6 Beoordelingen)

Over Spyro

Spyro, een vuurartiest, ledartiest, flowartist, figurant en steltenloper van Vlaamse komaf, heeft door de jaren heen zijn stempel gedrukt op het Belgische podiumlandschap. Als lid van en samenwerkend met vooraanstaande vuurgroepen, heeft Spyro een unieke stijl en uitstraling ontwikkeld die zijn optredens kenmerken. Zijn veelzijdigheid en ervaring worden door velen erkend, waardoor hij vaak wordt genoemd als een van de beste solo-artiesten van het land.


Meester van Vuur en Entertainment, Brenger van Wonderen

Naast zijn solowerk is Spyro ook voorzitter van een van de oudste vuurgroepen in België. Zijn missie is helder: hij wil zijn passie voor vuur en entertainment delen met de wereld. Door zijn publiek tijdelijk te onttrekken aan hun alledaagse realiteit en hen mee te nemen naar zijn wonderland, wil Spyro het mooiste geschenk dat hij te bieden heeft delen.

Spyro boeken?

Wilt u Spyro boeken voor uw evenement of feest? Leuk voor het verjaardagsfeestje van uw kind of als verrassing voor uw gasten op uw bedrijfsfeest of diner. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele acts. Spyro boekingen zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Spyro boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere act?

Bij Evenses hebben we niet alleen Spyro, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Dragqueen acts, Acrobaten en Typetjes. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste act boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Spyro
Starttijd
Geschikt voor:
Categorie:

6 Beoordelingen
4,5 (6 Beoordelingen)

Vzw Ambiance
December 2023 hebben we verschillende dagen samengewerkt met Sten voor de kerststallentocht in Lier georganiseerd door de VZW Ambiance. De samenwerking verliep perfect. Hij heeft 2 mooie shows ineen gestoken waar het publiek van genoten heeft. Hij voldeed aan de verwachtingen en kwam de afspraken correct na. Daarmee is de kans groot dat we dit jaar terug beroep zullen doen op hem als het in het programma past. Beste groeten, Voorzitter VZW Ambiance
Anne Minnelli
I have been booking Sten for my cabaret show on a regular basis for the past 2 years. Why ? First because he's punctual, professional and very easy to work with. As a person, he is very friendly and adapts easily to team work. His performances are always impeccable and a perfect mix between technicality and creativity. When fire is concerned, he is very meticulous about safety, and he can certainly work a crowd ! He can take directions but also create a made-to-measure show for any circumstance. All in all, a very well-rounded performer that I highly recommend. Garance Dumont, Burlesque Boulevard
Theadrome
Geachte, Met deze kan ik melden dat Sten dk meerdere keren voor mijn zaak Theadrôme, zijn artistieke kwaliteiten heeft bewezen...hij is spontaan, vriendelijk, punctueel en professioneel...hij past zich aan naargelang de wensen die de opdracht vereist...ik kan hem aanraden aan iedereen ...mvg Ronald zaakvoerder Theadrôme
Steven Bruynseraede
Mijn samenwerking met Sten De Koster was altijd een succesvol recept. Sten was altijd present, aandachtig voor details en een mens van zijn woord. Ik kon altijd op hem rekenen om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en er te staan. Hij is goed uitgerust met een wijde variatie van vuur en led-tools om zijn publiek te capteren. Hij brengt sensationele solo shows en werkte ook goed samen in teamverband. Ik vond het altijd heel waardevol om met hem samen te werken, en raad hem ook aan in de artiestenwereld, gezien zijn professionaliteit. Steven Bruynseraede 15 jaar leiderschap in mega vuurspektakels over heel Europa.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom een vuurshow boeken?

Een vuurshow is een spectaculaire vorm van live entertainment waarbij artiesten verschillende technieken gebruiken om vuur te manipuleren en choreograferen, vaak met muzikale begeleiding. Het kan bestaan uit verschillende elementen, zoals vuurjongleren, vuurspuwen, vuurdansen en meer.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen tijdens een vuurshow?

Veiligheid is de hoogste prioriteit tijdens een vuurshow. De artiesten zorgen ervoor dat de locatie geschikt is voor de show en dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, zoals het plaatsen van een brandblusser en het beschikbaar hebben van water. De artiesten zijn getraind in veiligheidsprocedures en dragen vaak beschermende kleding. Het publiek moet zich ook houden aan de veiligheidsinstructies van de artiesten en de locatie.

Waarom is een steltenloper een leuke toevoeging op het evenement?

Steltenlopers kunnen ook helpen om een ​​bepaalde sfeer op het evenement te creëren, afhankelijk van de kostuums en de stijl van hun prestaties. Zo kunnen bijvoorbeeld steltenlopers met kleurrijke kostuums en speelse acrobatiekacts een vrolijke en uitbundige sfeer creëren, terwijl steltenlopers met elegante kostuums en sierlijke dansbewegingen een meer verfijnde en stijlvolle sfeer kunnen creëren.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

act boeken Spyro
€ 495 - € 1240
4,5 (6 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar