The Stax Soul Survivors boeken

De band brengt de hoogtijdagen van het legendarische Stax platenlabel tot leven. Onversneden soul met een gepeperd sausje, doorspekt met nummers van artiesten waar iedereen van houdt: Otis Redding, Wilson Pickett en Aretha Franklin.

Met de krachtige stemmen van de zangeressen, de swingende blazers en groovende ritmesectie blazen zij het dak er af. Ze kleuren niet binnen de lijntjes, maar zoeken de rafelranden op die deze muziek zo echt en tijdloos maken. Het authentieke, rauwe soulgeluid.

Het repertoire is een mooie mix van herkenbare soul klassiekers met minder bekende pareltjes. Het dak gaat er af met de krachtige stem van de zangeres, de swingende blazerssectie en een groovende ritmesectie. De muziek voelt aan alsof 1968 nooit voorbij is gegaan. The Stax Soul Survivors spelen soul zoals het hoort: rauw en vol emotie. Ze kleuren niet binnen de lijntjes, maar zoeken juist de rafelranden op die deze muziek zo puur en tijdloos maakt. Daarbij kiezen ze voor pittige covers in de stijl van Stax: opzwepende nummers die doordrenkt zijn met gevoel, puurheid en authentieke soul.

In 2014 deden The Stax Soul Survivors mee aan The Clash of the Cover Bands The Benelux Edition. Dit is de grootste bandcompetitie in de Benelux. De band heeft in zowel de regionale kwartfinale als de halve finale de juryprijs in de wacht gesleept. De sound van The Stax Soul Survivors is zo overtuigend dat de band is gevraagd om het voorprogramma van The Earth, Wind & Fire Experience te verzorgen. Op 3 september stonden ze samen met deze legendarische act in de grote zaal van Paradiso.

Band boeken

Boekingen The Stax Soul Survivors
Wilt u een soul party band boeken voor uw event, feest, jubileum, huwelijk, festival of verjaardag? The Stax Soul Survivors zijn te boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement en dorpsfeest via Evenses Entertainment!