< Terug naar overzicht
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"'Ik heb The Flexican op Yours Truly in Paradiso gezien, en wat een avond was dat! Je kunt heerlijke beats verwachten van deze man'"
Barry de Leeuw
5
"'Vorig jaar draaide The Flexican op Indian Summer. De sfeer van het festival hielp zeker mee, maar wat een heerlijke sound heeft hij zeg!'"
Daniel Kroes
4
"'Ik heb The Flexican mogen aanschouwen in De Melkweg. Nog nooit heb ik zo'n unieke sound gehoord! Heel erg tof!'"
Aukje van Amsterdam
5

The Flexican

The Flexican is een DJ met een unieke sound. Met zijn sets weet hij menig voetjes van de vloer te krijgen. Via Evenses is deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden te boeken. 

 

The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectische mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals. Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met  Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album.  Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan. Met het eigen concept Yours Truly verkopen ze inmiddels landelijk clubs en popzalen uit.

 

Wilt u The Flexican boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
thepartysquad boeken

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJThe Partysquad zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat. U kunt ze nu bij Evenses boeken.2999,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer