The Flexican boeken

Een DJ met een unieke sound. Met zijn sets weet hij menig voetjes van de vloer te krijgen.

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
the-flexican-festival
JGgCUohHD
UJBIxFaBAPY
OqsOnkXgg
h szTD Md
the-flexican-festival
Controleer nu de beschikbaarheid van The Flexican
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Feest, Overig
Categorie: Urban DJ, House DJs

The Flexican biografie

Thomás Goethals is een Nederlandse DJ onder de naam: The Flexican.

Geboren en getogen in Mexico-Stad is hij op negenjarige leeftijd naar Nederland verhuisd. Hij is daar opgegroeid in Amsterdam en heeft met en bewuste keuze voor zijn artiestennaam gekozen. Omdat hij flexibel is in zijn werk en van Mexicaanse afkomst is, heet hij flexican.

The Flexican carrière

The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectische mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals. Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen.

Met  Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album.  Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan. Met het eigen concept Yours Truly verkopen ze inmiddels landelijk clubs en popzalen uit.

The Flexican boeken

Wilt u The Flexican boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u

Dus wilt u The Flexican boeken en bent u benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u The Flexican geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

The Flexican boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Repertoire The Flexican

Genres

House
Nederlandstalig
Funk
Hiphop
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Barry de Leeuw
5 uit 5 sterren
'Ik heb The Flexican op Yours Truly in Paradiso gezien, en wat een avond was dat! Je kunt heerlijke beats verwachten van deze man'
Daniel Kroes
4 uit 5 sterren
'Vorig jaar draaide The Flexican op Indian Summer. De sfeer van het festival hielp zeker mee, maar wat een heerlijke sound heeft hij zeg!'
Aukje van Amsterdam
5 uit 5 sterren
'Ik heb The Flexican mogen aanschouwen in De Melkweg. Nog nooit heb ik zo'n unieke sound gehoord! Heel erg tof!'

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.