This is Beethoven boeken

 

This is Beethoven is een frisse band die elke gelegenheid weet om te toveren tot een geslaagd feestje! De band bestaat uit 5 ras entertainers die er helemaal voor gaan. Zij delen dan ook graag hun passie voor muziek met het publiek. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

Je wordt verrast door een frisse band vol jonge honden, allemaal muzikale zwaargewichten. Een fantastische zanger en  zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken. En dan de rest van de band... Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller, soundmaster en muzikale duizendpoot op keys en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd.

 

Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. LED-wall, Laser en uitgebreid licht ondersteunen op originele wijze het muzikale geweld. 

 

De afgelopen jaren heeft The Young Beethoven vele mooie optredens mogen verzorgen. Te gekke openbare optredens voor o.a. Festival Paaspop, De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10000 man publiek), Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Relatieplanet Singlesparty en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Zo mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam) en bij verschillende bruiloften. Nu is de groep The Young Beethoven jammer genoeg uit elkaar gegaan. Maar wees niet getreurd, want ze gaan door onder een nieuwe naam: This is Beethoven!

 

Boekingen van This is Beethoven

 

Wilt u This is Beethoven boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of bruiloft.. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw  vragen te beantwoorden.