• videografe kanjiru boeken
videografe kanjiru boeken
PGSYzsqRM
Xu uemng

Videografe Kanjiru

€ 1350 - € 2430
4,7 (10 Beoordelingen)

Over Videografe Kanjiru

Als een echte digitale duizendpoot is deze videografe Kanjiru gespecialiseerd in het vastleggen van aftermovies, foto's en FPV droneshots als geen ander. Met haar kleurrijke en invloedrijke beelden zorgt zij ervoor dat jouw evenement een boost krijgt.


Op jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of receptie hoef jij je alleen maar te focussen op het genieten van de dag. Deze foto- en videografe Kanjiru ontzorgt jouw evenement op het gebied van creatie, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van de dag. Met haar creatieve en professionele benadering, gecombineerd met haar kennis van zaken, zorgt zij ervoor dat jouw evenement op een unieke manier in beeld wordt gebracht. Denk aan dynamische cinematische shots in combinatie met dronebeelden om het volledige verhaal aan te vullen.

Multidimensionaal talent

Het nemen van initiatief en het verkrijgen van nieuwe inzichten zijn haar drijfveren. Dankzij Videografe Kanjiru's achtergrond in marketing en social media, naast haar jarenlange werk als fotografe, heeft zij uitgebreide ervaring op het gebied van neuromarketing. Dit zorgt voor een heel andere dimensie in haar manier van denken en beeldvorming.

Enthousiaste Videografe

Deze videografe Kanjiru staat klaar om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Boek haar nu via Evenses en neem vrijblijvend contact op om te zien wat zij voor jou kan betekenen. Laat je inspireren door haar creativiteit en laat haar de mooiste momenten van jouw evenement vastleggen op beeld.

Videografe Kanjiru boeken?

Wilt u Videografe Kanjiru boeken voor uw evenement of feest? Videografe Kanjiru kunt u boeken bij Evenses voor allerlei evenementen, zoals uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Videografe Kanjiru boeken zorgt altijd voor veel plezier, ook staan de Videografe Kanjiru boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een andere soort entertainment?

Bij Evenses hebben we niet alleen foto en video, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Bands, Zangers, Acts, andere Live muziek en meer! Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Entertainment boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Videografe Kanjiru
Starttijd

10 Beoordelingen
4,7 (10 Beoordelingen)

Eddy van Leuven
Als coördinator van talrijke evenementen van een lokaal bestuur heb ik meermaals samengewerkt met Esmeralda. Ze is een enthousiaste en bekwame videografe, fotografe en drone piloot en de combinatie van deze drie is een grote troef. De eindresultaten zijn visuele pareltjes, communicatief krachtig en doeltreffend en met veel aandacht voor de juiste sfeerschepping. Altijd met haar typische elegante touch en de slimme, eigentijdse montage. Als je wil dat je verhaal eruit springt dan beveel ik je haar sterk aan!
Jeffrey Lemaire
We willen Esmeralda graag bedanken voor haar fantastisch werk! We hebben op 06/05/2022 een netwerkevent georganiseerd voor ondernemers en dankzij het fantastisch werk van Esmeralda heeft ze ons geholpen met onze kortfilm die je tevens op haar youtube kanaal kan bekijken! Fantastisch en correct werk geleverd!
Illona Beweart
Een samenwerking met iemand die zo gedreven is als Esmeralda is uniek. Haar enthousiasme, perfectionisme en passie zijn duidelijk merkbaar in het eindresultaat. Een topper! Ilona
Nick Van Loy
Als schrijver is het tegenwoordig heel moeilijk om er tussenuit te springen in de literaire wereld, maar dankzij Esmeralda heb ik nu een prachtige video voor mijn author branding. Ze werkt enorm professioneel en luistert naar al je wensen. Een top videografe en ik kan niets anders dan lof aan haar toekennen. Een absolute aanrader!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom een videograaf inhuren?

Het inhuren van een videograaf is een goede keuze als u graag videobeelden wilt hebben van uw evenement of activiteit om deze later te kunnen bekijken en delen met anderen. Het hebben van professionele videobeelden kan ook helpen bij het vastleggen van belangrijke momenten en het creëren van blijvende herinneringen.

Hoe lang duurt het ontvangen van de video?

Dit varieert afhankelijk van de videograaf en het type opname. Sommige videografen bieden snelle oplevering binnen enkele dagen, terwijl anderen enkele weken of maanden nodig hebben om de video te bewerken en af ​​te leveren. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met uw videograaf.

Waar rekening mee houden bij het boeken van foto & video?

Bij het boeken van foto en video is het belangrijk om rekening te houden met het resultaat waar u naar op zoek bent. Wilt u graag een aftermovie? Dan is een videograaf een goede invulling. Mocht u foto's wensen, dan is een fotograaf of een fotohokje een goede invulling. Het verschil tussen een fotograaf en een fotohokje is dat de fotograaf de foto's nabewerkt en zorgt dat deze digitaal ontvangen worden. Bij het fotohokje worden de foto's direct geprint en kunt u deze na ongeveer 2 weken ook digitaal verwachten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

videografe kanjiru boeken Videografe Kanjiru
€ 1350 - € 2430
4,7 (10 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar