Bent u op zoek naar één of meerdere Virtual Reality opstelling(en) voor op uw evenement, feest of voor op uw beursstand? Laat uw gasten, personeel of beursbezoekers de Virtuele Wereld betreden met een Oculus Rift VR-bril inclusief een High-end game PC, begeleiding en TV op statief voor de meekijkers. Wilt u vrijblijvende een offerte ontvangen? Informeer dan eens naar onze complete Oculus Rift VR Actiepakketten!

Een Oculus Rift demonstratie duurt per persoon hooguit een minuut of twee. Een game duurt iets langer, maar de demo’s & games die er voor de Oculus Rift ontwikkeld zijn maken het mogelijk om zoveel mogelijk gasten aan de Virtual Experience deel te laten nemen. Heeft uw event of feest een thema? Geen probleem. Op basis van uw wensen zoeken wij san een geschikte Oculus Rift demo, 360 graden video of VR game.

Huur tegen een kleine meerprijs een 2e of 3e Oculus Rift VR opstelling. Twee Oculus Rift opstellingen kunnen door één begeleider worden begeleid mits deze naast elkaar komen te staan. Dit scheelt in de kosten van de begeleiding plus beide opstellingen worden door een professionele spelbegeleider begeleid. Wilt u de fun factor op uw evenement vergroten? Plaats dan een VR Race Simulator of een HTC Vive opstelling naast de Oculus Rift opstelling en laat uw gasten kennis maken het nieuwste van het nieuwste op VR gebied.

De Oculus Rift VR belevingen zijn divers. Er zijn grote hoeveelheden demo’s, 360 graden video’s en games beschikbaar, maar de echte beleving zit hem in het opzetten van de Oculus VR-bril en uzelf, uw collega’s of beursbezoekers laten meegenieten van de Virtuele Wereld. Laat zien dat u als bedrijf denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit op zakelijk gebied kan bieden.

De eerste keer dat iemand door de Oculus Rift heen kijkt zal de ervaring overdonderend zijn én zal smaken naar meer! Bent u op zoek naar een interactieve VR beleving? Boek dan een Oculus Touch VR opstelling. De Oculus Touch controllers zorgen voor meer interactie en beweging in de VR game. Om echt te weten wat de Oculus Rift (met of zonder Oculus Touch controllers) voor u evenement kan betekenen? Er is maar één manier: probeer het en ervaar de beleving van uw gasten.

Heeft u interesse in een van deze opstellingen? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.