Waarzegster Naria

209 keer aangevraagd

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.

4,8 uit 5 sterren
€ 545 - € 1200
waarzegster boeken feest
huUJRAtDhM
BDvLSbAEwo
Waarzegster boeken
Waarzegster huren
Helderziende huren
waarzegster boeken feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Waarzegster Naria
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wilt u een unieke beleving creëren met een waarzegster?

Denk dan eens aan een waarzegster. Ze kan ingehuurd worden om handen te lezen of tarotkaarten te leggen. Een waarzegger is te boeken voor uw bruiloft, personeelsfeest, beurs en receptie.

Waarzegster Naria biograife

Met haar tarotkaarten is waarzegster Naria een graag geziene artieste op feesten en events. Sinds 2003 is ze actief als tarotist. Door middel van waarzeggen met speelkaarten, oftewel tarotkaarten kan ze mini - readings doen. Ze laat de gasten zien hoe bijzonder ze zijn en ze bevestigt hun talenten. Naria mengt zich onder de gasten. De gesprekken naderhand nemen een andere wending, de gasten zijn zichtbaar geroerd, geraakt en fleuren op. Ze heeft de nodige humor en zelfspot, zelf de grootste cynicus kan niet tegen haar glimlach op. Ze is een echte meesteres in het lezen van kaarten en mensen. De sessies met gasten zijn uniek en duren 1 tot 10 minuten. Het wordt geen zweverig geheel, maar het is spiritueel entertainment op hoog niveau.

Ook Gio ontving een reading van de waarzegster. Benieuwd? Bekijk hier de video!

Waarzegster Naria boeken

Wilt u waarzegster Naria boeken voor uw evenement of feest? Waarzegster Naria kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals waarzegster Naria.

18 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Olivia en Bob
5 uit 5 sterren
De avond verliep helemaal zoals we gehoopt hadden. Het was prachtig. Naria was een groot succes, mensen stonden voor der in de rij. Iedereen was erg onder de indruk wat ze allemaal kon zien in de tarotkaarten. Echt een aanrader!
Freek, Tilburg University
5 uit 5 sterren
Geweldige toevoeging aan ons evenement. De waarzegster was een leuke toevoeging aan het evenement en de gasten vonden het ook erg leuk. Een aanbeveling! (september 2019)
Hanneke
4 uit 5 sterren
Ik had zoiets nog nooit in het echt meegemaakt. Het was toch wel erg leuk om te horen te krijgen wat ze in de kaarten kon lezen.
Cilly, Peugeot NL
5 uit 5 sterren
De waarzegster èn de sneltekenaar.Beiden grote klasse! De waarzegster wist dingen te vertellen waar men zeer verbaasd over was ... "hoe kàn ze dit weten over mij" men was zeer positief! En teleurgesteld toen de geboekte tijd voorbij was, want er stond een lange wachtrij ....De sneltekenaar. Ook geweldig. Inderdaad heel snel ... en bijzonder grappig. Mijn collega\'s werden mooi uitgelicht, geen detail werd gespaard... soms confronterend, maar erg grappig. Zeker een aanrader. Mooi als je in het bezit bent van zo\'n talent!

Vergelijkbare acts

'Boerin'

'Boerin'

6 Beoordelingen

Deze echte boerin altijd tijd voor een hilarisch praatje in 't plat Veluws

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.