< Terug naar overzicht

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.
vanaf: 
475,-
5

Referenties

"De avond verliep helemaal zoals we gehoopt hadden. Het was prachtig. Naria was een groot succes, mensen stonden voor der in de rij. Iedereen was erg onder de indruk wat ze allemaal kon zien in de tarotkaarten. Echt een aanrader! "
Olivia en Bob
5
"Wat een bijzondere middag hebben we zo gehad op het familiefeest. Iedereen was onder de indruk en Naria deed het erg leuk!"
Trix
4
"Ik had zoiets nog nooit in het echt meegemaakt. Het was toch wel erg leuk om te horen te krijgen wat ze in de kaarten kon lezen. "
Hanneke
4
"De waarzegster èn de sneltekenaar.Beiden grote klasse! De waarzegster wist dingen te vertellen waar men zeer verbaasd over was ... "hoe kàn ze dit weten over mij" men was zeer positief! En teleurgesteld toen de geboekte tijd voorbij was, want er stond een lange wachtrij ....De sneltekenaar. Ook geweldig. Inderdaad heel snel ... en bijzonder grappig. Mijn collega\'s werden mooi uitgelicht, geen detail werd gespaard... soms confronterend, maar erg grappig. Zeker een aanrader. Mooi als je in het bezit bent van zo\'n talent! "
Cilly van Peugeot Nederland
5

Waarzegster Naria

Wilt u een unieke beleving creëren op uw feest of evenement? Denk dan eens aan een waarzegster. Ze kan ingehuurd worden om handen te lezen of tarotkaarten te leggen. Een waarzegger is leuk om te boeken voor uw bruiloft, personeelsfeest, beurs en receptie. 

 

Met haar tarotkaarten is waarzegster Naria een graag geziene artieste op feesten en events. Sinds 2003 is ze actief als tarotist. Door middel van waarzeggen met speelkaarten, oftewel tarotkaarten kan ze mini - readings doen. Ze laat de gasten zien hoe bijzonder ze zijn en ze bevestigt hun talenten. Naria mengt zich onder de gasten. De gesprekken naderhand nemen een andere wending, de gasten zijn zichtbaar geroerd, geraakt en fleuren op. Ze heeft de nodige humor en zelfspot, zelf de grootste cynicus kan niet tegen haar glimlach op. Ze is een echte meesteres in het lezen van kaarten en mensen. De sessies met gasten zijn uniek en duren 1 tot 10 minuten. Het wordt geen zweverig geheel, maar het is spiritueel entertainment op hoog niveau.

 

Wilt u waarzegster Naria boeken voor uw borrel, verjaardagsfeest of jubileum? Deze waarzegger is via Evenses te huren voor uw opening en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Anderen bekeken ook

sneltekenaar huren feest

Sneltekenaar Bas

Sneltekenaar

Sneltekenaar Bas

Sneltekenaar Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!395,-Lees meer
Typetje boeken evenement festival

Amsterdamse

Typetje

Amsterdamse

TypetjeTruus, een slecht geïntegreerde Amsterdamse acteur op de Veluwe laat al uw gasten lachen!295,-Lees meer
Goochelaar Whatson

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, Typetje

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, TypetjeDeze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.345,-Lees meer
handlezer boeken beurs

Handlezeres Salina

Typetje, Waarzegster

Handlezeres Salina

Typetje, WaarzegsterHandlezeres Salina voorspelt de toekomst van uw gasten door middel van handlezen.475,-Lees meer