Wulf boeken

Wulf heeft een aantal jaren geleden zijn goed betaalde baan opgezegd voor het werk als een muzikant. Hij ging netwerken met de mensen uit de muziekindustrie en liedjes schrijven met andere muzikanten. Hij was ook de stem van het bekende nummer van Sam Feldt " Summer

On You". Daarvoor heeft hij veel opdrachten gedaan als achtergrondzanger voor artiesten of lead vocals in verschillende tracks van DJ's.

Wulf zijn carriere is echt begonnen toen hij meedeed aan het Amerikaanse programma "American Idol". Hij is toen gezien door de hele wereld met zijn cover 'Sing' van Ed Sheeran. Wulf eindigde op tweede plek, hierdoor is zijn zangcarrière gelanceerd en brengt hij single na single uit. Denk hier bij aan 'Mind Made Up' en 'All Things Under The Sun'.

Wulf huren voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement

Zou u Wulf graag willen boeken voor uw evenement die u binnenkort moet organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor deze bekende Nederlandse zanger. Mocht u liever eerst informatie inwinnen over het huren van Wulf. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen over het boeken van zanger Wulf.