Yves Berendse Boeken

Wilt u Yves Berendse boeken voor uw feest, bruiloft of andere soorten evenementen? Via Evenses kunt u Yves Berendse boeken voor een weergaloze optreden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Yves Berendse werd op 20 oktober 1993 in Haarlem. Met hits als, Zin In Jou, Voor Jou en ik wil alleen maar jou, bestormt hij de Nederlandse hitlijsten. Ook deelde Yves met meerdere bekende artiesten het podium. Dit gaf de jonge artiest ontzettend veel zelfvertrouwen en spoorde hem aan om door te zetten in de muziekwereld. Yves Berendse boeken

Biografie Yves Berendse

Yves begon zijn carrière in een café bij zijn woonplaats. Als cadeau organiseerde zijn ouders een surprise party gegeven in zijn favoriete café. Na enige aarzel pakte hij zelf ook de microfoon en als surprise voor zijn ouders zong hij een paar nummers. De aanwezige gasten waren zeer enthousiast dat Yves vaker mocht komen optreden bij het café. Niet wetende dat hij een paar jaar later een BUMA Award zou binnen slepen als beste nieuwkomer.

Zijn eerste album 'Het Einde Van Het Begin' werd direct een succes. Het werd met zoveel enthousiasme ontvangen. Dit was het begin voor een mooie carrière. Yves Berendse boeken

Boekingen Yves Berendse

Wilt u Yves Berendse boeken voor uw feest of festival? Yves Berendse boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest of bruiloft. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend cintact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Yves Berendse boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Yves Berendse boekingen bekend als een groots feest spektakel.