Deze zingende DJ draait uw gehele feest de lekkerste muziek. Gedurende het feest geeft deze geweldige live artiest meerdere live optredens waarbij hij de leukste nummers zingt. Deze veelzijdige zanger is op elke gelegenheid en locatie inzetbaar. Mister James kan een spetterende feestavond bezorgen met een allround feest repertoire, maar een stijlvol optreden met rustige muziek is ook mogelijk. Het optreden kan avondvullend zijn, maar kortere shows als tape-act zijn ook mogelijk.

Zanger & DJ Mister James heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot professioneel vocalist, frontman en performer. Hij draait en zingt muziek in uiteenlopende genres en stijlen, altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Pop, rock en soul, maar ook r&b, dance en Nederlandstalig zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn verrassende repertoire. Heeft u bijzondere muziekvoorkeuren? Geef deze door, wij houden hier graag rekening mee. De optredens van de zingende dj worden gebracht met enthousiasme, vakmanschap en overtuiging. Zanger / DJ Mister James is te boeken voor elk type feest: uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, huwelijk, jubileum, braderie, etc.

Wilt u deze leuke zingende dj zanger huren voor uw trouwfeest, dorpsfeest of evenement? Zanger en DJ Mister James’ is te boeken via deze website. Dit kan voor zowel avondvullende optredens als kortere optredens als tape-act. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!