De 3JS boeken

De 3JS knallen al jarenlang en dat kan nu ook op uw gelegenheid!

4,4 uit 5 sterren
€ 6575 - € 10520
de 3js boeken
TwsjfHT
JLRzQRpig
bTHa GfHL
BtHOBLdko
YrAhxmkIzc
WMmi Fcw
NzwELIrXa
de 3js boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van De 3JS
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft, Evenement, Festival, Feest, Overig
Categorie: Bekende zangers

De 3JS biografie

De 3JS zijn een Nederlandse band die in 2002 werd opgericht door Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. De naam van de band is afkomstig van de voornamen van de leden. De band heeft vier albums uitgebracht, waarvan het eerste in 2007 verscheen. De band heeft ook deelgenomen aan het televisieprogramma 'Jan Smit, de zomer voorbij'. In 2008 kwam het tweede album 'Kamers van m'n hart' uit, verschillende singles hierop werden hits. De single 'Hou van mij' werd zelfs een top 10-hit in de Single Top 100. Het derde album van de 3JS kwam in 2010 uit, wat vooraf werd gegaan met de single 'Dromen en dwazen', deze plaat reikte tot in de top 3. In 2010 trad de band ook op in de Heineken Music Hall.

de 3js boeken .jpeg

De 3JS Eurovisie Songfestival

In 2011 heeft de band meegedaan aan het Eurovisie Songfestival in Duitsland. Nederland had toen al een aantal jaren slechte scores. De band had een aantal mogelijkheden van liedjes en een jury heeft samen met het publiek gekozen voor de favoriet. De favoriet is het lied geworden wat zij hebben gezongen. De band is helaas laatste geworden in de semi-finale.

Nieuwe samenstelling 3JS

Nadat Jaap de Witte noodgedwongen moest vertrekken, eindigde het eerste hoofdstuk van 3Js in 2013 met het verzamelalbum "Tot Zo Ver", maar het trio besloot vooral vooruit te kijken en datzelfde jaar bracht Dichter Bij De Horizon uit. Jan de Witte volgde zijn vader op en werd een integrale factor in 3JS, wat te horen is op de albums "7", "Nu" en twee "Acoustic Christmas" albums. Ook Jan de Witte zei in februari dat hij het team zou verlaten, zes jaar na het vertrek van zijn vader. Het gaat over focussen op je eigen muziek en band. De twee langstzittende J's besloten om nieuwe muziek te gaan maken in een huis op Texel. "Jane heeft zojuist aangekondigd dat hij gaat stoppen, dus we voelen ons niet goed", zei Durer.

Gelukkig vond de band in de 28-jarige dorpeling Robin Küller snel een vervanger voor Jan de Witte, Robin was een nieuwkomer in de Nederlandse muziekindustrie. "Robin is een geboren muzikant", zegt Jaap Kwakman. "Hij studeerde voor fysiotherapeut, maar vanwege de aard van het beestje stond hij met een gitaar op het podium." De nieuwkomer zorgde meteen voor een nieuwe muzikale impuls. Het eerste nummer van de nieuwe 3JS eerste nummer, "De Toekomst", geschreven en uitgebracht als hun eerste single in september, werd een van de grootste radiohits in de geschiedenis van de band. "Het was een enorme opsteker voor ons hele team", legt Dulles uit. "Het nummer had een bepaald jaren 80-geluid, dat we toevallig kozen, en alle radiostations zijn er dol op, omdat we het hele album zelf moeten maken".

De 3JS boeken

Wilt u de 3JS boeken voor uw evenement of feest? De 3JS kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

De 3JS boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de 3JS boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire De 3JS

Genres

Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Lida
4 uit 5 sterren
Ik heb me enorm vermaakt! Dank
Peter
5 uit 5 sterren
Wat een super optreden jongens, dank jullie wel !
Ineke
4 uit 5 sterren
Wauw, helemaal goed. En wat een stemmen!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.