< Terug naar overzicht

3JS boeken

De 3JS knallen al jarenlang en dat kan nu ook op uw gelegenheid!
vanaf: 
6 575,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Ik heb me enorm vermaakt! Dank"
Lida
4
"Wat een super optreden jongens, dank jullie wel !"
Peter
5
"Wauw, helemaal goed. En wat een stemmen!"
Ineke
4

3JS boeken

3JS boeken

 

De 3Js bestaan uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Het trio deed nog mee aan het Eurovisiesongfestival in 2011. De naam van de band is gebaseerd op de voornamen van de leden, die allemaal met een 'J' beginnen. De band bestaat al sinds 2002. 

 

Het eerste album van de 3JS kwam in 2007 uit, genaamd 'Watermensen', de composities en productie hebben de mannen allemaal voor hun rekening genomen. Het trio riep ook bekendheid op door hun deelname aan het televisieprogramma 'Jan Smit, de zomer voorbij'. In 2008 kwam het tweede album 'Kamers van m'n hart' uit, verschillende singles hierop werden hits. De single 'Hou van mij' werd zelfs een top 10-hit in de Single Top 100. Het derde album van de 3JS kwam in 2010 uit, wat vooraf werd gegaan met de single 'Dromen en dwazen', deze plaat reikte tot in de top 3. In 2010 trad de band ook op in de Heineken Music Hall. 

 

Boekingen 3JS

 

Wilt u de 3JS boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
nick simon boeken feest bruiloft

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bands

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bandsZoekt u een duo dat perfect bij elkaar past? Nick en Simon is vanaf nu bij ons te boeken!2095,-Lees meer