3Robi boeken​

Wilt u 3Robi boeken? Dat kan via Evenses. 3Robi is een rapper uit Amsterdam. 3Robi letterlijk vertaalt uit het Arabisch betekent ‘'boer’‘ als in boer met een boerderij. Het word vaak gebruikt als scheldwoord voor als iemand die wat verkeerds doet.

Vroeger spitte 3Robi veel op straat. Dankzij zijn 'Hou Je Bek Sessie' kwam hij in contact met Sjaak. Via diens neef belandde 3Robi vervolgens bij Wilde Westen.

3Robi had al een solo hit te pakken met "Streets" en is ook te horen op tracks van LouiVos, Mula B, KIngsize, Josylvio en vele anderen. Zijn populariteit is stijgende dus we gaan nog veel van hem horen!

Biografie 3Robi

3robi kwam in 2014 de rapscene binnen en staat bekend om het dragen van zijn zonnebril. Omdat hij nooit zijn gezicht heeft laten zien, weigert hij ook zijn echte identiteit te onthullen en geeft hij er de voorkeur a alleen bekend te zijn onder zijn artiestennaam 3robi. Zijn kenmerken op tracks zijn het gebruik van "Spow" en "Mathafack".

Hij tekende bij het label 'WIlde Weseten' en bracht zijn eerste album uit genaamd "Jonge Jongen Naar De Top". Hij stond samen met the Dopebwoy en Chivv op de populaire nummer "Cartier" die 100 miljoen streams behaalde en mede dankzij TikTok en bekendheid.

3robi haalt zijn inspiratie uit de straten van de Amerikaanse en Franse hiphopscene en dan vooral uit de jaren 90 en begin 2000. In 2018 werkte hij samen met de beroemde rapper 7liwa op het nummer "NARI" in Casablanca. Sindsdien heeft 3Robi meerdere samenwerking met internationale artiesten.

3robi boeken.jpg

Internationaal succes

3Robi houdt zijn creativiteit niet binnen Nederland. Vanwege zijn muzikale kenmerken zoals 'Mothafack' en 'Spow" zijn er internationale artiesten naar 3Robi gekomen voor een samenwerking. Een hoogte was toch wel een nummer met één van de beroemdste Franse rapper 'Lacrim'.

Boekingen 3Robi

Wilt u *3Robi boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? 3Robi boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van 3Robi.

3Robi boeken

Wilt u 3Robi boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? 3Robi boeken via Evenses voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

3Robi boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de 3Robi boekingen bekend als een groots feest spektakel.