Young Ellens boeken

De bekende rapper Young Ellens bekend van hits als 'Huts' en 'Bella Ciao'.

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
young-ellens_764x634.jpg
GYkhnuak
pHNpNj dA
zzqUOovqsU
UZvLPKEtU
JluwSkNspU
young-ellens_764x634.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Young Ellens
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig

Young Ellens boeken voor uw gelegenheid

Danny Radermacher, ook wel bekend als Young Ellens is geboren in Amsterdam. In 2015 begon Danny met het maken van muziek onder de artiestennaam Ellens. Later brak de artiest door onder de naam Young Ellens. Young Ellens is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse rapscene.

Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere en op latere leeftijd weer terugverhuisd naar Amsterdam.

Na ontdekt te zijn door Rotterdam Airlines, bewees Young Ellens met zijn hit ‘Bella Ciao’ klaar te zijn om de rapgame over te nemen. Daarin kreeg hij al snel bijval van gevestigde namen en heeft inmiddels al samengewerkt met acts als Frenna, Boef, Jonna Fraser, Sevn Alias, Jairzinho, 3Robi, Jiri11 en MocroManiac. Singles ‘Ik Zweer Het Je’ en ‘Huts’ houden in het hele land dansvloeren in hun greep en zijn inmiddels goud en platina.

Live is Young Ellens een positieve, energieke verschijning met een sterk karakter, en geeft aan alles een grappige draai.

Boekingen Young Ellens

Wilt u Young Ellens  boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Young Ellens.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Sven Koppens
4 uit 5 sterren
Young Ellens blijft hits droppen, super tof
Bart de Leeuw
5 uit 5 sterren
Hele sicke performance! Young Ellens heeft m'n feest gemaakt. Huts.
Anwar
5 uit 5 sterren
Ellens 3e keer live zien optreden, goeie beats en creatief optreden
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.