< Terug naar overzicht

Frenna boeken

Frenna boeken voor een spetterend clubfeest of festival
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ideaal voor een clubfeest! Heel de zaal kende zijn nummers en iedereen ging los. "
Jos Rovers
5
"Heb hem live bezig gezien tijdens zijn optreden op Lowlands samen met SFB en hij was echt schitterend! Wil hem snel solo eens aan het werk zien. "
Bryan
4
"Ik heb zijn liedjes al duizenden keren beluisterd en ben ze nog steeds niet beu. Wat een top artiest die Frenna! "
Rosemarie Desmaele
5

Frenna boeken

Frenna boeken

 

Frenna is bekend van zijn hits als 'Wanna be mine', '16 million' en 'Walk away' en is nu te boeken voor een geweldig optreden in uw club of op uw festival.

 

Frenna, de artiestennaam van Francis Edusel, een Nederlandse rapper geboren op 17 november 1991 in Den Haag. Frenna is lid van de populaire rapformatie SFB en brengt daarnaast ook hits uit als solo-artiest en samenwerkingen met andere grote Nederlandse urban artiesten. Rappen begon voor hem als een hobby, en samen met vrienden begon hij dan de groep SFB, Strickly Family Business. Het werd een impuls om door te gaan in de urban muziek wereld. De debuut single van SFB 'Flexen' werd razendsnel een clubhit en werd reeds meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. 

 

In 2015 verscheen het nummer 'Meisjes blijven meisjes', hieraan werkte Ronnie Flex mee als gast artiest. Frenna was ook zelf gast op singels van artiesten als Broederliefde, SBMG, Lijpe en Monica Geuze. Ondertussen blijven hij en de andere drie leden van SFB samenwerken. Hun albums 'Reset the levels - Boulevard' (2015) en 'Lituatie' (2016) bereikten respectievelijk nummer 13 en 2 van de Album Top 100. In november 2016 kwam zijn album 'Geen oog dichtgedaan' binnen op nummer 4 van de Top 100. Op dat moment staan er ook elf singles in de Single Top 100 waaraan hij heeft meegewerkt.

 

Boekingen van Frenna

 

Wilt u Frenna boeken voor uw club, festival of stadsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Broederliefde boeken

Broederliefde boeken

Bekende Urban artiesten

Broederliefde boeken

Bekende Urban artiestenDe nieuwste rapsensatie uit Rotterdam verovert Nederland!2999,-Lees meer
Ronnie flex boeken feest

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiesten

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiestenDe rapper waar niemand om heen kan, de sensatie van nu is natuurlijk Ronnie Flex!2999,-Lees meer
sfb boeken evenement

SFB boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiesten

SFB boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiestenSFB, de Haagse hip hop formatie is nu te boeken voor een gegarandeerde knallende party2095,-Lees meer