Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Party Animals boeken
100% match

Party Animals boeken

Party Animals hebben altijd zin in een feestje!
Boek de Party Animals voor uw Evenement Wil je je evenement opwindend en onvergetelijk maken? Boek de Party Animals, het ultieme feestensembl...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 2995 - € 3995
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!
Ismo Ismail Houllich, artiestennaam Ismo, is een Marokkaans-Nederlandse rapper. In 2014 brak hij door met de single #Eenmans; zijn debuutalbum The Truth bereik...
Lees meer

prijs op aanvraag
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!
Big2, met andere woorden, Twan van Steenhoven is geboren op 10 augustus 1985 in Alkmaar. Je kunt Big2 kennen als een ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Bryan Mg boeken
100% match

Bryan Mg boeken

Voeg een sensationele act toe aan uw line-up: Rapper Bryan Mg Nu te Boeken bij Evenses!
Bryan Mg's unieke muzikale stijl, een product van een uitgebreide mix van invloeden, staat op zichzelf ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende Nederlanders boeken


Bekende Nederlanders boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of gewoon voor een lezing? Wij bieden u een groot assortiment aan van muzikale en spreekvaardige bn'ers. De bekende Nederlanders zijn bij ons te reserveren voor verschillende soorten entertainment die u op uw feest wilt hebben. Stel uw bedrijf gaat een groots feest organiseren en wilt echt een klapper als headliner hebben? Dan hebben wij een zeer grote keuze tussen bekende Nederlanders als Urban artiesten, zangers, zangeressen en bands die het feest helemaal los zullen laten gaan. Het enige waar u zich in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken, is dat al deze Nederlanders bekend zijn.

bekende nederlanders boeken.jpg

De bekende Nederlanders boeken die bij uw feest passen

Ons aanbod binnen de bekende Nederlanders is erg groot, zo kunt u bekende Nederlanders huren voor bijvoorbeeld feestmuziek, Nederlandstalige zang, volksmuziek en urban muziek. Ook is het mogelijk om bekende personen te boeken met instrumentale begeleiding zoals zanger-gitaristen of zangeres-pianisten. Het huren van bekende Nederlanders voor uw evenement is een garantie voor een memorabel en geslaagd feest!

De bekende Nederlandse artiesten zijn te boeken voor elke drive in show. Welke bn'er kunt u het beste boeken voor uw gelegenheid? Wanneer u van uw festival een echt feest wilt maken kunt u kiezen voor één van onze bekende Nederlandse bands of bekende dj's. Populaire voorbeelden van bekende Nederlanders die wij aanbieden zijn:

Veel geboekte artiesten op bedrijfsfeesten zijn bekende zangers en bekende zangeressen. Denk hierbij aan volkszangers als:

Zij maken van uw gelegenheid er een warm feest van. De urban artiesten Lil KleineRonnie Flex, Robertino, Willem , Bilal Wahib en JeBroer en DJ Bombastic feesten de tent uit! Wilt u advies welke bekende Nederlanders goed passen bij uw event? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan komen wij bij u met de perfecte bekende Nederlander voor uw feest of gelegenheid.

Een bekende Nederlandse spreker op uw event?

Naast een breed scala aan bekende Nederlanders bekend om hun gezang, hebben wij ook veel bekende sprekers die op elk event wel een inspirationeel of indrukwekkend verhaal over verschillende thema's kunnen vertellen. Onze bekende Nederlanders spreken over thema's als duurzaamheid, mentale gezondheid, technologische doorbraken, leiderschap, filosofie of bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen. Stel u wilt een bekende Nederlander op uw symposium hebben met bijvoorbeeld het thema "Milieu", dan is bijvoorbeeld André Kuipers een aanrader die hier met veel passie en interesse veel over weet te vertellen.

Daarnaast bieden wij ook nog de optie veel bekende Nederlanders boeken die als spreker aan die een luchtig en leuk verhaal weten te vertellen. Neem bijvoorbeeld Ali B, iemand die een zeer grote groep mensen aanspreekt en veel mensen motivatie en inspiratie weet in te boezemen met zijn lezingen. Iemand dit op hetzelfde gebied ook vele inzichten weet te delen met haar ervaringen in het leven is Gwen van Poorten, die als bekende Nederlander met haar ervaringen als presentatrice van Spuiten & Slikken een interessante lezing weet te geven.

Bekende Nederlands spreker.jpg

Geen onnodig heen-en-weer met het management

Door ons als boekingsbureau in te schakelen met als doel bekende Nederlanders boeken bespaart u uzelf veel gehannes wat vaak rondom het boeken van een bekende artiest plaatsvindt. Zo is het management van bekende Nederlanders, of henzelf niet altijd even bereikbaar en zit de agenda vaak al vol. Door ons als boekingsbureau in te schakelen zit u niet dagen te wachten op een antwoord van de bekende artiesten en krijgt u uiteindelijk gewoon een mooi voorstel in de e-mail waarover u dan nog kan beslissen of de gekozen bekende Nederlander het wordt. Tevens regelen wij ook alle zaken omtrent de riders van en communicatie met de bekende Nederlanders. Zo kunt u zich focussen op de andere zaken omtrent de organisatie van uw evenement. Dus wilt u bijvoorbeeld Tino Martin boeken om uw feest een kickstart te geven? Dan staan wij klaar om u met hem in contact te brengen.

Wij bieden u altijd een totaalpakket van bekende artiesten, sprekers solisten en muzikanten. De kosten die bij het boeken van bekende Nederlanders verbonden zijn, zijn all-inclusive met geen rekeningen na. Zo komt u niet voor rare verrassingen te staan zoals reiskosten of ineens Buma/Stemra te moeten betalen. Ons boekingskantoor staat klaar om uw vragen over de beste bekende Nederlandse sprekers, DJ's, Nederlandse zangers, Nederlandse zangeressen, volkszangers, of urban artiesten te beantwoorden.

FAQ Bekende Nederlanders

Wat zijn Buma/Stemra kosten?

Dit zijn de licentiekosten die u betaalt voor de muziek die er gespeeld gaat worden op uw evenement. Dit betaalt u alleen in het geval dat de muziek voor commerciële doeleinden gebruikt wordt zoals uw eigen bedrijf. De hoogte van de Buma/Stemra hangt af van de lengte van het optreden, type artiest en de breedte van het repertoire van de artiest.

Hoe lang speelt of spreekt een bekende Nederlander?

Dit verschilt heel erg hoe lang u de bekende Nederlanders op locatie wilt hebben. Bij een lezing komt dit vaak uit op een half uur tot anderhalf uur en bij een optreden kan het zo kort als vijftien minuten zijn of zo lang als u maar wilt.

Wanneer is de boeking van de bekende Nederlander definitief?

Wanneer wij van u de bevestiging van ons voorstel binnen hebben, bevestigen wij de boeking bij de bekende Nederlander en zorgen wij voor de rest van de afhandeling tussen de artiest en uw evenement.

Aan welk budget moet ik denken voor een bekende Nederlandse artiest?

De hoogte van het gage wat u voor de bekende Nederlander betaalt hangt heel erg af van wie u inschakelt, maar de prijzen schieten in ieder geval al snel omhoog en het minimum optreden gaat al om prijzen in de duizenden euro's. Wilt u precies weten hoeveel het gaat kosten? Doe dan vrijblijvend een aanvraag bij ons en wij zullen u een voorstel opsturen.

Hoe ver van te voren moet ik bekende Nederlanders boeken?

Vaak is het handig tenminste 6 à idealiter 12 maanden van tevoren al aan te geven de artiest te willen boeken. Zo bent u verzekerd dat de kans erg hoog ligt dat de bekende Nederlanders een plekje open hebben in hun agenda voor uw evenement.

Geïnteresseerd in het boeken van Nederlanders bekend met de optredenswereld? Vul dan hier een aanvraag in of neem contact met ons op via +31(0)85 792 02 02 (NL) of +32 (0)2 808 49 61 (BE).Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar