Jacin Trill Boeken?

Jacin Koot, is sinds 2018 een van de meeste opkomende talenten in de Nederlandse rapscene. Jacin Trill is de naam waaronder hij zijn muziek uitbrengt. Met zijn unieke nummers wist hij in 2017 de aandacht te trekken van zijn publiek. Dit deed hij met behulp van zijn producer, 808millie.

Jacin Trill Biografie

In 2017 was de eerste ontmoeting tussen Jacin Trill en 808millie. De twee klikte en gingen in 2017 meteen samen op schrijverskamp in de kamer van Jacin Trill. Uit dit schrijverskamp ontstond meteen de mixtape; Happyland. De naam van dit album, vertaalt zich eigenlijk in de persoonlijkheid van Jacin Trill, waarin hij hoopt op een wereld waar geen problemen zijn en iedereen vrolijk is.

Boekingen Jacin Trill

Na Happyland ging het hard met de carrière van Jacin, zo stond hij op meerdere grote festivals en bracht hij samen met Bokoesam een gezamenlijke EP uit. Het album wist zelfs op nummer  1 te komen in de Top 100.

Wilt u Jacin Trill boeken voor uw feest of evenement? U kunt deze act huren via Evenses voor uw festival. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.