< Terug naar overzicht

Jairzinho boeken

Jairzinho bekend van de grote hit 'Tempo' is nu ook te boeken bij Evenses!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat kan Jairzinho goed rappen en zingen Dank je wel voor het maken van deze mooie avond. "
Demi Pan
5
"Jairzinho is echt een talent, op ons schoolfeest was hij echt heel goed. Hij gaat nog groter worden dan hij nu is, geloof mij "
Roos Bos
5
"Door Jairzinho was ons evenement echt geslaagd, bedankt voor het meedenken Evenses en Jairzinho bedankt voor het spetterende optreden!"
Suzy Meij
5

Jairzinho boeken

Jairzinho boeken 

 

Jairzinho zijn carriere begon in 2006 met o.a. acteren in producties van verschillende theaters. Hij had een bijrol in 'onderweg naar morgen' en tourde door Amerika. In deze zelfde periode maakte Jairzinho zijn entree als muzikant met het nummer ' Super y' deze clip werd geregisseerd door de Amerikaanse James Wade, regisseur van o.a. de Outlaws (crew van Tupac Shakur.) Na deze periode stond muziek vervolgens op een lager pitje, tot in het jaar 2016, als Jairzinho zijn comeback maakt met het nummer 'Laat niet los'. Dit nummer is geschreven in samenwerking met Jonna Fraser. Begin 2017 kwam Jairzinho zijn EP gouden plaat uit met o.a. de hit 'Tempo'. Eén van de rap helden kan je Jairzinho wel noemen. Jairzino is niet meer weg te denken uit de rapscene!
 

Boek Jairzinho voor uw feest of festival

 

Wilt u Jairzinho boeken voor uw feest, festival of evenement? Jairzinho is in te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in voor een vrijblijvende voorstel van Jairzinho, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jairzinho.

Anderen bekeken ook

jonna fraser boeken festival feest

Jonna Fraser boeken

Bekende Urban artiesten

Jonna Fraser boeken

Bekende Urban artiestenDeze getalenteerde rapper en zanger maakt van iedere gelegenheid een feest. 2999,-Lees meer
Boef boeken evenement%2C feest%2C

Boef boeken

Bekende Urban artiesten

Boef boeken

Bekende Urban artiestenBoef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest. 2999,-Lees meer
SevnAlias boeken evenement

Sevn Alias boeken

Bekende Urban artiesten

Sevn Alias boeken

Bekende Urban artiestenBoek Sevn Alias en met zijn patsergedrag tovert hij uw gelegenheid om tot een vet feest. 2999,-Lees meer
frenna persfoto 0

Frenna boeken

Bekende Urban artiesten

Frenna boeken

Bekende Urban artiestenFrenna boeken voor een spetterend clubfeest of festival 2095,-Lees meer