Welke act past het beste bij uw kerstborrel?

Kerst vieren.jpg

Kerstborrel organiseren?

Organiseert u dit jaar de kerstborrel? Dan wilt u natuurlijk dat dit de leukste en beste kerstborrel ooit wordt. Het moet een onvergetelijke middag of avond worden. Alleen hoe lukt u dat? Wij geven u alvast vijf mogelijkheden.

Met een goed georganiseerde kerstborrel maakt u indruk op uw gasten. Onze kerstacts zorgen ervoor dat uw kerst werkelijk onvergetelijk wordt. Huur een van onze kerstacts en geef uw collega’s, familie of vrienden een mooie dag. De muzikale entertainers maken de gezellige kerstdagen nog sprankelender. Onze acts brengen uw kerstborrel helemaal in de kerstsfeer.

Christmas Quartet

Met dit aangename kwartet op uw kerstborrel komt iedereen in de kerststemming. Christmas Quartet geeft altijd een zeer smaakvolle show die perfect past bij uw kerstborrel. Het muzikale kwartet bestaat uit een gitarist en drie charmante zangeressen die de mooiste muziek maken. Dit viertal heeft een breed kerstrepertoire. Zo spelen ze zowel de bekende klassiekers als de modernere kerstsongs. De muzikanten kunnen een mobiel optreden verzorgen, maar ook een show op een podium.

Kerstduo Merry Times

Merry Times verzorgt live de prachtigste kerstmuziek op uw kerstborrel of kerstfeest. De zangeres en de pianist zorgen ervoor dat uw kerstborrel nog meer warmte uitstraalt. Het duo brengt een traditioneel kerst-jazz repertoire ten gehore, afgewisseld met bekende kerstklassiekers als ‘Santa Claus Is Coming To Town’ en ‘All I Want For Christmas’. Dankzij het aangename jazztempo, is dit muzikale duo zeer geschikt als muzikale omlijsting voor uw kerstborrel.

Spreekt Merry Times u aan, maar bent  u op zoek naar een grotere jazzformatie? Dan is deze muzikale act uit te breiden met een saxofonist, drummer en/of contrabassist.

Jazzy Little Xmas

De kerstband Jazzy Little Xmas bestaat uit een zangeres en een gitarist. Dit ervaren duo brengt een intiem en jazzy kerstrepertoire ten gehore. Uw gasten worden verrast met all-time favourites als ‘Santa Baby’ en ‘White Christmas’ en ‘The Secret of Christmas’. Jazzy Little Xmas giet bekende klassiekers van Frank Sinatra, Louis Armstrong, Doris Day en Marilyn Monroe in een jazzy kerstjasje. De songs die het kerstduo speelt, passen perfect bij een sfeervolle kerstborrel of een familiefeest. Met haar expressieve en ontroerende stem, maakt de zangeres het warme kerstplaatje helemaal compleet.

Het is mogelijk om de band uit te breiden met een violist, bassist, drummer en/of een tweede zangeres.

De Muzikale Kerstman

Pakt u uw kerstborrel groots aan en bent u op zoek naar een echte entertainer? Dan is de Muzikale Kerstman de perfecte act voor uw kerstborrel of kerstfeest. Deze geboren entertainer zet een prettige ambiance neer. Hij speelt alle bekende kerstliedjes op een saxofoon. Bovendien is de Muzikale Kerstman mobiel inzetbaar. Hierdoor kan hij dus makkelijk door de feestruimte lopen terwijl hij kerstliedjes speelt. Hij kan zelfs buiten optreden.

Het muzikale Kerstorkest

Organiseert u een kerstborrel voor uw familie of vrienden? Dan brengt het muzikale Kerstorkest uw borrel in de perfecte kerstsfeer. Dit professionele orkest bestaat uit één zangeres. Zij wordt begeleidt door drie vrolijke muzikale kerstmannen. Natuurlijk speelt dit kwartet alle bekende kerstsongs. In hun passende kerstoutfits treedt het kerstorkest zowel binnen als buiten op.

Op zoek naar nog meer entertainment?

Heeft u interesse in een van de bovenstaande kerstacts, maar wilt u uw kerstborrel nóg feestelijker maken? Of bent u op zoek naar nog meer entertainment? Denk dan eens aan een fotohokje, zoals een gepersonaliseerde selfie spiegel, een stijlvolle fotozuil of branded photobooth in kerstsfeer.

Selfie spiegel

Met de Selfie Spiegel wordt uw kerstborrel helemaal een groot succes. Deze spiegel is dé nieuwste trend op het gebied van events. De Selfie Spiegel legt alle speciale momenten af, waardoor uw kerstborrel echt onvergetelijk wordt. U kunt zelf het frame kiezen wat rond de foto’s komt. Het is dus mogelijk om de foto’s een kerstthema te geven. De spiegel kan leuke animaties communiceren. Bovendien kunt u een eigen twist aan de foto geven door op de spiegel te tekenen of te schrijven. Hoe leuk is dat!

Fotozuil

Organiseert u een kersborrel in een kleinere ruimte, maar bent u toch op zoek naar extra entertainment? Dan is de fotozuil de beste oplossing. Dit is dé eyecatcher voor uw borrel. Dit voordelige fotohokje beschikt over alle functionaliteiten die een normale photobooth ook heeft. Het enige verschil is dat u gewoon voor de fotozuil kan staan en niet het hokje in hoeft. Uw gasten kunnen allemaal een foto maken met hun kerstmuts op. Dankzij de snelle printertijd kunnen ze de foto’s snel bewonderen.

Branded photobooth

Door een fotobooth te huren, geeft u uw gasten een leuk aandenken mee van uw feest of borrel. Bij Evenses huurt u verschillende fotohokjes, zoals een branded photobooth. Dit fotohokje kunt u volledig aanpassen aan uw bedrijf en het thema. Uw bedrijfsnaam komt dan op de display te staan. Zo kunt u het fotohokje omtoveren tot een sfeervol kersthokje waarin uw gasten de meest hilarische kerstfoto’s maken. Nadat de foto’s zijn gemaakt, worden deze aan de zijkant van het hokje afgedrukt. Uw gasten hoeven dus niet te wachten op de foto’s, maar krijgen deze meteen. Er is altijd een medewerker bij de photobooth aanwezig om uw gasten te assisteren.

Leg uw kerstborrel vast met een fotoreportage of een bedrijfsfilm

Wilt u de gezellige sfeer van uw kerstborrel en het optreden van de muzikale act vastleggen? Huur dan een fotograaf of videograaf. Deze zorgt altijd voor een mooi en blijvende aandenken van uw kerstfeest.

Een fotograaf

Bij Evenses huurt u een professionele fotograaf voor een zeer scherpe prijs. Deze komt naar uw kerstborrel om de mooiste en leukste foto’s te maken. Met deze fotoreportage creëert de fotograaf een mooie, blijvende herinnering voor uw gasten en voor uzelf. Een fotograaf van Evenses is professioneel en zeer ervaren. Onze fotografen zijn persoonlijk door ons evenementenbureau geselecteerd. Dankzij onze strenge selectie garanderen wij u een attente, goede fotograaf die een geweldige fotoreportage levert.

Een videograaf

Organiseert u een kerstborrel voor uw bedrijf? Laat de gezellige bedrijfssfeer dan zien met een bedrijfsfilm. Onze videograaf legt de borrel vast op camera. U kunt deze film zien als een visitekaartje naar uw klanten toe.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

  • Gescreend, professioneel entertainment

  • Niet goed - geld terug garantie

  • Reiskosten

  • BTW

  • Vervangend entertainment bij ziekte

  • Online wensenlijst

  • Persoonlijke eventmanager

  • 24/7 klantenservice

  • Op- en afbouw (indien nodig)

  • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

  • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

  • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

  • De gewenste duur van het optreden
  • De reistijd en reiskosten
  • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
  • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
  • De groepsgrootte
  • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

  • ervaring,
  • opleiding,
  • prijs-kwaliteitsverhouding,
  • representativiteit,
  • originaliteit
  • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

  • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
  • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
  • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
  • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
  • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
  • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

  1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
  2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
  3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
  4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Creditcard
  • Paypal
  • Apple pay
  • Sofort Banking
  • Bankcontact
  • KBC/CBC betaalknop
  • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

  • 100% aanbetaling vooraf
  • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
    Enkel voor bedrijven:
  • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
  • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar