Dit sfeervolle kwartet zingt de mooiste kerstmuziek tijdens uw diner, feest of kerstborrel. Christmas Quartet bestaat uit één gitarist en drie geweldige zangeressen die met smaakvolle meerstemmige arrangementen iedere gelegenheid direct in de kerststemming brengen.

De groep leerde elkaar kennen op het Conservatorium. Na een spontaan kerstoptreden in de Kalverstraat te Amsterdam kregen ze zo veel positieve reacties dat ze besloten om dit kwartet op te richten. Hun inspiratie ontlenen ze aan de Andrews Sisters. Tijdens uw kerstfeest brengen ze een breed kerstrepertoire, variërend van de kerst klassiekers tot het moderne kerst repertoire. Het optreden kan zowel mobiel plaatsvinden als op een vaste locatie. Voor grotere groepen verzorgen we professionele geluidsapparatuur zodat er altijd een passend geluidsniveau is. Met hun jarenlange ervaring kan het Christmas Quartet zich aan elke situatie aanpassen. Of het nu om een intiem kerstdiner, een winkelcentrum of om een personeelsfeest gaat, ze zijn overal inzetbaar.

Wilt u Christmas Quartet huren voor uw bedrijfsfeest, familiediner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!