Foto's van u en uw gasten: de eyecatcher voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest! Dit voordelige fotohokje heeft alle functionaliteiten die een normaal fotohokje ook heeft. Het enige verschil is dat u niet een hokje in hoeft, maar dat u gewoon voor de stijlvolle compacte fotozuil kan staan. Zo heeft u toch het plezier van een photobooth en neemt het niet te veel plaats in.

Dit voordelige fotohokje maakt foto's van hoge kwaliteit en print ze ook direct. Met de snelle printertijd van slechts 8 seconden kunnen alle gasten op uw receptie, huwelijk of verjaardag plezier hebben van de photobooth. De photobooth is zeer eenvoudig te bedienen en de op- en afbouw wordt door onze vriendelijke medewerkers verzorgd. Wij leveren de fotozuil dus startklaar op!

De fotozuil wordt geleverd met:
– 300 foto-afdrukken
– Mooi fotokader
– Bezorg- en ophaalservice
– Digitale oplevering van alle gemaakte foto's
– Geen tijdslimiet (tot 24 uur)

Maakt u meer dan 300 foto's? Alle foto's worden alsnog digitaal opgeslagen en krijgt u naderhand op usb stick aangeleverd. Indien u er meer wilt afdrukken, dan is dit uiteraard mogelijk door van te voren extra foto's te bestellen. Prijs: €35,- per 50 extra foto's.

Op deze pagina staan voorbeeld foto’s en video's van hoe de fotozuil er kan uitzien. Wilt u een fotohokje, fotozuil, photobooth huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, feest, jubileum, verjaardag of huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!