Amsterdamse Bep

39 keer aangevraagd

Truus, een slecht geïntegreerde Amsterdamse acteur op de Veluwe laat al uw gasten lachen!

4,5 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
Typetje-boeken-evenement-festival
OgpGtonvAo
Typetje-boeken-evenement-festival
Controleer nu de beschikbaarheid van Amsterdamse Bep
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Na 20 jaar oefenen lijkt ze de Veluwse gebruiken al aardig onder de knie te hebben, of toch niet helemaal?! Gezien haar leeftijd weet ze alle voor- en nadelen van het ouder worden, en roddelen is ze niet verleerd. Geniet van deze Amsterdamse boerin!

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid.Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren. ​Duur van het optreden is sterk afhankelijk van de gelegenheid, gewenste act en uw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening,verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kan u de leukste acts boeken!

9 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Lenie Hansen
5 uit 5 sterren
We hebben genoten van je optreden als Amsterdamse, geweldig gedaan. Je gebruikt ook echt alle info die je krijgt en wat je zelf nog toevoegt echt fantastisch! We vonden je geweldig en weten je te vinden als er weer eens een feestje is.
Leo van der Toren
5 uit 5 sterren
Het was gisteren weer eens ouderwets gezellig. De hele zaal hing aan je lippen en iedereen vond het werkelijk te gek. Net als de vorige keer humor van topklasse!!!!!
Maarten van der Gullen
4 uit 5 sterren
Je verschijning als Amsterdamse op de surprise party voor de 80ste verjaardag van mijn ouders was geweldig. Het duurde wel even voordat iedereen door had dat jij toch wel erg veel feitjes en anekdotes uit het verleden van de oudjes wist, en dat er iets niet in de haak was. Inmiddels bungelden de tranen al over de wangen van het lachen. Echt een aanrader.
Yvonne
5 uit 5 sterren
Een echte aanrader! Het typetje was de kers op de taart op ons consulenten meeting. We hebben helemaal in een deuk gelegen! Wat een talent heb je Inge! Liefs van Yvonne

Vergelijkbare acts

Diva Hollie

Diva Hollie

6 Beoordelingen

Een bijzonder optreden van een extravagant typetje.

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.