< Terug naar overzicht

Amsterdamse

Truus, een slecht geïntegreerde Amsterdamse acteur op de Veluwe laat al uw gasten lachen!
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"We hebben genoten van je optreden als Amsterdamse, geweldig gedaan. Je gebruikt ook echt alle info die je krijgt en wat je zelf nog toevoegt echt fantastisch! We vonden je geweldig en weten je te vinden als er weer eens een feestje is."
Lenie Hansen
5
"Het was gisteren weer eens ouderwets gezellig. De hele zaal hing aan je lippen en iedereen vond het werkelijk te gek. Net als de vorige keer humor van topklasse!!!!!"
Leo van der Toren
5
"Je verschijning als Amsterdamse op de surprise party voor de 80ste verjaardag van mijn ouders was geweldig. Het duurde wel even voordat iedereen door had dat jij toch wel erg veel feitjes en anekdotes uit het verleden van de oudjes wist, en dat er iets niet in de haak was. Inmiddels bungelden de tranen al over de wangen van het lachen. Echt een aanrader."
Maarten van der Gullen
4

Amsterdamse

Na 20 jaar oefenen lijkt ze de Veluwse gebruiken al aardig onder de knie te hebben, of toch niet helemaal?! Gezien haar leeftijd weet ze alle voor- en nadelen van het ouder worden, en roddelen is ze niet verleerd. Geniet van deze Amsterdamse boerin!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid.Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

 

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

 

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren. ​Duur van het optreden is sterk afhankelijk van de gelegenheid, gewenste act en uw persoonlijke voorkeuren.

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening,verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kan u de leukste acts boeken!

 

 

Anderen bekeken ook

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer