Schoonmaakster

55 keer aangevraagd

Door dit typetje zullen uw gasten binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben!

4,7 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
Typetje-boeken-feest-festival
y oUIJVI
act boeken
show boeken
Typetje-boeken-feest-festival
Controleer nu de beschikbaarheid van Schoonmaakster
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Gedurende haar jarenlange schoonmaakcarrière is deze schoonmaakster al bij werkelijk iedereen over de vloer geweest. Tijdens het zorgvuldig verzorgen van uw interieur heeft zij uiteraard de nodige schone én vuile was buiten zien hangen. Ook uw gasten ontkomen niet aan een pittige schoonmaakbeurt.

Tip: boek het typetje Schoonmaakster bij de ontvangst van uw gasten. Zij is hier echt een ster in!

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Onze typetjes zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze website kunt u de leukste acts boeken!

15 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Janneke
4 uit 5 sterren
Het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!
Jeremy Shalock
4 uit 5 sterren
Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Wij kijken terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van deze act aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele andere typetjes, is jullie typetje niet alleen leuk, maar ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer dat het geen verrassing meer zal zijn om volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mjin collega's je wel eens zullen bellen. Dankjewel.
Familie Huipkens
5 uit 5 sterren
Wat was het fantastisch afgelopen zaterdagavond 14 mei het gouden huwelijksfeest van mijn ouders, ze hebben allemaal genoten, ze waren bij binnenkomst zeer verbaast dat er nog iemand aan het werk was, het is zeker een aanrader, je breekt echt het ijs , het was bijzonder, veel succes verder en wie weet doen we nog een beroep op jou, namens de familie hartelijk bedankt.
Wim en Mieke
5 uit 5 sterren
Wij hebben onze 65ste verjaardagen gevierd bij Fruittuin Verbeek en daar heeft het typetje de schoonmaakster en de serveerster opgetreden. Bij binnenkomst werden de gasten hartelijk verwelkomd door de schoonmaakster. Iedereen keek eerst even verbaasd (wat een vreemd mens, wat doet die hier) en kreeg vervolgens een lach op het gezicht. Er ontstond direct een losse sfeer. Daarna ging ze als serveerster door de zaal hetgeen ook de nodige vermaak opleverde. De anekdotes vielen ook goed in de smaak. Iedereen bulderde van het lachen. Kortom een aanrader die ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat er een leuke ontspannen sfeer ontstaat.

Vergelijkbare acts

Mimespeler Ernesto

Mimespeler Ernesto

3 Beoordelingen

Een voorstelling die door middel van veel leuke emotie uw evenement tot een succes zal brengen.

€ 425 - € 1065
Prinses Beatrix

Prinses Beatrix

4 Beoordelingen

De Nederlandse prinses beatrix inhuren voor uw ceremonie?

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.