< Terug naar overzicht

Schoonmaakster

Door dit typetje zullen uw gasten binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben!
vanaf: 
295,-
4

Referenties

"Het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!"
Janneke
4
"Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Wij kijken terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van deze act aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele andere typetjes, is jullie typetje niet alleen leuk, maar ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer dat het geen verrassing meer zal zijn om volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mjin collega's je wel eens zullen bellen. Dankjewel."
Jeremy Shalock
4
"Wat was het fantastisch afgelopen zaterdagavond 14 mei het gouden huwelijksfeest van mijn ouders, ze hebben allemaal genoten, ze waren bij binnenkomst zeer verbaast dat er nog iemand aan het werk was, het is zeker een aanrader, je breekt echt het ijs , het was bijzonder, veel succes verder en wie weet doen we nog een beroep op jou, namens de familie hartelijk bedankt."
Familie Huipkens
5

Schoonmaakster

Gedurende haar jarenlange schoonmaakcarrière is Mien al bij werkelijk iedereen over de vloer geweest. Tijdens het zorgvuldig verzorgen van uw interieur heeft zij uiteraard de nodige schone én vuile was buiten zien hangen… Ook uw gasten ontkomen niet aan een pittige schoonmaakbeurt.. Daarnaast is Mien een ster in het verwelkomen van uw gasten!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Onze typetjes zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

 

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

 

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

 

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze website kunt u de leukste acts boeken!

 

Suggesties voor bij deze act

Franse chansons boeken feest

Trio Sans Soucis

Jazz band

Trio Sans Soucis

Jazz bandFranse chansons herleven met deze muziek, gespeeld door dit gipsy jazz trio.795,-Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
nova johnson foto

Zangeres 'Nova Johnson'

Zangeres 'Nova Johnson'

Met een dijk van een stem is deze zangeres geschikt voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest495,-Lees meer