Deze danseres weet met behulp van haar hoepel en pijl en boog een prachtige show weg te geven. Deze danseres is dé toevoeging voor uw bedrijfsfeest, opening of gala.

Vier jaar was de danseres toen zij begon met gymnastiek en enkele jaren verder zat zij in het nationale team van België. In 2009 mocht zij zelfs deelnemen aan de wereldkampioenschappen ritmisch gymnastiek in Japan. Vanaf haar 17 jaar oud, begon zij nieuwe uitdagingen te zoeken in het vakgebied turnen en luchtacrobatiek, maar ook beoefent zij hoelahoep, acrobatiek en lucht hoelahoep. Verder is deze getalenteerde dame actief geweest in het circus.

De gymnaste en danseres is te boeken voor de volgende acts:

- Hoelahoep 
- Ledhoelahoep
- Hand balance/contortion/foot archery
- Lollypoppole, aerial hoop en aerials strap duo

Deze act is ook te boeken als duo, maar er wordt standaard uitgegaan van een solo act. Wenst u een duo, dan horen wij dit natuurlijk graag van u.

Wilt u een acrobatiek act boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, evenement, festival of feest? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag met de juiste invulling van entertainment voor uw gelegenheid.